Τελευταίες Ειδήσεις

Μήνυμα Φαμίση - προέδρου και φοιτητών ΤΕΦΑΑ.


Συγκλονισμένη είναι η Ελληνική κοινωνία τις τελευταίες ημέρες από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη-θύμα της οπαδικής βίας που έδειξε για άλλη μια φορά δυστυχώς το σκληρό και εγκληματικό της πρόσωπο.

Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και υπεύθυνο του τμήματος ειδικότητας  ποδοσφαίρου Κώστα Φαμίση και τους φοιτητές του, οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα και εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο την ανάγκη να μπει επιτέλους, τέλος, στη βία και τον χουλιγκανισμό που δεν έχει θέση  στο ποδόσφαιρο,  στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Έτσι κρατώντας χαρτόνια που έγραφαν «ΜΗΝ  ΧΤΥΠΑΤΕ  ΑΛΛΟ» φωτογραφήθηκαν στην είσοδο της σχολής με τον πρόεδρο του  ΤΕΦΑΑ κ. Διγκελίδη Ν, τους καθηγητές  της  ειδικότητας  ποδοσφαίρου  κ.κ.  Μπατσίλα Δ, Μπουτα Α, Λουλέ Γ, Μπερσίνη Ε, απαιτώντας να σταματήσει η βία και να μην χυθεί άλλο αίμα γιατί ο αθλητισμός είναι χαρά, γιορτή και φίλαθλο αθάνατο πνεύμα που πρέπει να κυριαρχήσει…

Οι φοιτητές  θέλησαν να  στείλουν  το  δικό  τους  ισχυρό  μήνυμα . «ΟΧΙ  ΣΤΗ  ΒΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΦΟΒΟ». Ο « Άλκης Ζει». Έγινε σύμβολο…… του αποτροπιασμού της οπαδικής εξαλλοσύνης  και του χουλιγκανισμού…..
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.