Τελευταίες Ειδήσεις

Σημαντικές επαφές Μπουτίνα στη ΔΕΘ

 


Σειρά επαφών με κορυφαία στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής και όχι μόνο είχε ο Γιάννης Μπουτίνας από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας και ο έχων την ευθύνη λειτουργίας του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη ΔΕΘ, από το πρωί είχε ενημερωτικές συναντήσεις με σημαντικά πρόσωπα όπως με την ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς το περίπτερο της περιφέρειάς μας επισκέφθηκαν ο Υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, η Υφυπουργός, Σοφία Ζαχαράκη και η Γενική Γραμματέας, Βίκυ Λοΐζου.


Ο Γιάννης Μπουτίνας συναντήθηκε επίσης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό και τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, με τη Γενική Πρόξενο Αμερικής στη Θεσσαλονίκη, καθώς και με την Προεδρος της Επιτροπής 1821-2021, Γιάννα Αγγελοπούλου, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου και τη Βουλευτή Λάρισας, Στέλλα Μπίζιου.


Και έπεται συνέχεια καθώς μόλις ξεκίνησε μία εβδομάδα πυκνών επαφών και σημαντικών συναντήσεων για τη βαριά βιομηχανία του τόπου μας, τον κλάδο του τουρισμού που υπηρετεί με σθένος, γνώση και συνέπεια ο Γιάννης Μπουτίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.