Τελευταίες Ειδήσεις

Στο ΚΡΗΤΗ ΤV ο Χρίστος Λιάπης: Το ΚΕΘΕΑ δεν κλείνει - Απάντηση στις φήμες για το θεραπευτικό πρόγραμμα


Τι είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, στις δημοσιογράφους Κατερίνα Σαλαπάτα και τη Μαίρη Καριωτάκη.

Το ΚΕΘΕΑ δεν κλείνει διαβεβαίωσε μέσω της ΚΡΗΤΗ TV ο Πρόεδρός του Χρίστος Λιάπης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στις Δομές και τα Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ-ΑΡΙΑΔΝΗ στο νησί. Ο ίδιος τόνισε πως παρά τις φήμες το στεγνό θεραπευτικό μοντέλο του ΚΕΘΕΑ θα παραμείνει ανεπηρέαστο.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV, το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, ο κ. Λιάπης θέλησε ν’ αμβλύνει τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι αλλαγές που έφερε η πράξη νομοθετικού περιεχομένου του 2019. 

Η πανδημία, το lockdown και η αβεβαιότητα που έφερε σε οικονομικό επίπεδο, φαίνεται πως εκτίναξαν τα προβλήματα εξαρτήσεων.Την ίδια ώρα το ΚΕΘΕΑ ανταποκρίθηκε στο ρόλο του δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις απεξάρτησης για το 2020.

Ερωτηματικό παραμένει το πώς θα διαμορφωθεί ο χάρτης των εξαρτήσεων και των εξαρτητικών συμπεριφορών στην μετά covid εποχή, με το ΚΕΘΕΑ να πρέπει να διαχειριστεί ένα εκρηκτικό μείγμα. 

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ  Λιάπη, από το studio του ΚΡΗΤΗ TV, στον παρακάτω σύνδεσμο:  

https://youtu.be/bLaLM9OH_qU



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.