Τελευταίες Ειδήσεις

Σε Άρτα και Ηγουμενίτσα ο Κώστας Σκρέκας για τις Ευρωεκλογές - Συνομίλησε με πολίτες, συναντήθηκε με φορείς και επαγγελματίες

Την Άρτα και την Ηγουμενίτσα επισκέφτηκε το τριήμερο 31 Μαΐου - 2 Ιουνίου 2024 ο Τρικαλινός Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Περιφέρεια Ηπείρου για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

 

Ο κ. Σκρέκας περπάτησε στους δρόμους και στην αγορά των δύο πόλεων και συνομίλησε από κοντά με τους πολίτες και τους καταστηματάρχες. Αντάλλαξαν απόψεις, μοιράστηκαν μαζί του τις αγωνίες τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και ο ίδιος μετέφερε το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας για την κρίσιμη εκλογική μάχη σε μια εβδομάδα.

 

Παράλληλα, ο Υπουργός Ανάπτυξης συναντήθηκε με τα Επιμελητήρια, με θεσμικούς φορείς, επισκέφτηκε μεγάλη γαλακτοβιομηχανική εταιρεία, ενώ είδε από κοντά και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτας κ.κ. Καλλίνικο. Ιδιαίτερα εγκάρδια ήταν η συνάντηση που είχε ο Υπουργός με στελέχη του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και στις δύο πόλεις.

 

«Κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε από κοινού για βιώσιμη ανάπτυξη, ασφαλείς και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας για τις νέες και τους νέους, για να χτίσουν το μέλλον τους στον τόπο τους. Η περιφερειακή ανάπτυξη αποτελεί βασική προτεραιότητα της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μόνο μέσα από την ανάπτυξη της Περιφέρειας θα μπορέσει να αναπτυχθεί συνολικά η χώρα», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σκρέκας στις συναντήσεις του. 
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.