Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Η κοινωνία έχει ανάγκη την αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ για σταθερότητα και για ανάπτυξη

Το μήνυμα της κοινωνίας μας ήταν ξεκάθαρο στις 21 Μαΐου. Το ίδιο ξεκάθαρο, και ακόμη πιο ισχυρό και αποφασιστικό θα είναι και στις 25 Ιουνίου.

Στα χωριά της Πύλης, συνέχισε τις περιοδείες του το απόγευμα της Τρίτης 6 Ιουνίου, ο Θανάσης Λιούτας, συναντώντας για ακόμη μια φορά κάθε τοπική κοινωνία του τόπου μας, όλους τους ανθρώπους.

Κάτω Ελάτη, Εξάλοφος, Φωτάδα, Δενδροχώρι και Βαλτινό. Σταθμοί επισκέψεων του εκ νέου υποψηφίου βουλευτή μας, όπου για ακόμη μια φορά, το μήνυμα της κοινωνίας ήταν ξεκάθαρο.

 «Η σταθερότητα και η ανάπτυξη είναι αυτό που χρειάζεται ολόκληρη η κοινωνία. Κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, έχει ανάγκη από το μέλλον της παραγωγής, της εργασίας, της προκοπής. Εγγύηση για αυτό το μέλλον είναι η αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας.

«Με το πρόγραμμά μας, με τις πολιτικές μας, με τους ξεκάθαρους στόχους μας και το ακέραιο όραμά μας, για ανάπτυξη για όλους, κινηθήκαμε, κινούμαστε και θα κινούμαστε, δίνοντας λύσεις σε κάθε δίκαιο ζήτημα. Οι εκλογές της 25ης Ιουνίου θα σημάνουν τη μεγάλη συνέχεια στον δρόμο που βαδίσαμε εξ αρχής, στον δρόμο της ανάπτυξης. Η χώρα μας πρέπει να βαδίζει μπροστά. Χρέος μας να δίνουμε τον μεγάλο αγώνα για τον σκοπό αυτό. Χρέος μας να το πετυχαίνουμε, πάντοτε προς το συμφέρον όλων των συμπολιτών μας, κάθε κοινότητας, κάθε χωριού. Πάντα δίπλα σας» επεσήμανε ο Θανάσης Λιούτας.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.