Τελευταίες Ειδήσεις

Eπιμόρφωση Λογιστών – Φοροτεχνικών

 


Η Ένωση Οικονομολόγων & Φοροτεχνών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλωνμε σκοπό τη συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των μελών της Λογιστών – Φοροτεχνικών με ιδιαίτερη έμφαση στην επιμόρφωση των νέων συναδέλφων, διοργανώνει πάντα επίκαιρες φορολογικές ημερίδες με εισηγητές τους πιο καταξιωμένους στο χώρο με εμπειρία και πρακτική αντίληψη σε αυτό που θέλει ο συνάδελφος Λογιστής Φοροτέχνης για να ανταπεξέλθει στην πολυνομία και πολυπλοκότητα των διατάξεων που καλείται να εφαρμόσει σε όλα τα αντικείμενα της επαγγελματικής του καθημερινότητας.

 

Για το σκοπό αυτό έχουν προγραμματιστεί δύο φορολογικές ημερίδες για το τρέχον διάστημα.

 

Η πρώτη, σήμερα Τετάρτη 07/06/2023 με αντικείμενο τη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων και αγροτών, όπου εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Σαφαρής Αθανάσιος, π. Προϊστάμενος τμήματος Φυσικών Προσώπων ΔΕΑΦ Α’ και η Γιοβά Βασιλική Στέλεχος ΑΑΔΕ

 

Η δεύτερη, το Σάββατο 17/06/2023 με αντικείμενο τη φορολογία εισοδήματος νομικών προσώπων και οντοτήτων όπου εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Χριστόπουλος Γεώργιος, Φοροτεχνικός – οικονομολόγος με συγγραφική και διδακτική εμπειρία, επιστημονικός συνεργάτης του Taxheaven, τ. καθηγητής ΤΕΙ, όπου όλες οι περιπτώσεις θα αναλυθούν μέσα από  πρακτικά παραδείγματα - ασκήσεις για την απλούστευση των διατάξεων και των εγκυκλίων με χρηστικούς πίνακες.

 

Η Ε.Ο.Φ.Ε.Ε. Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ πάντα με τους “καλύτερους” κοντά στους συναδέλφους….!!!

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

 

Γρηγορίου Θωμάς                                                               Παπαστεργίου Σωτήριος

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.