Τελευταίες Ειδήσεις

Τα πρώτα λόγια της Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς: Έδινε συνέντευξη όταν τη συνέλαβαν - Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη


Η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε με site της Πάτρας τη στιγμή που έγινε η προσαγωγή της από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Συγκεκριμένα δημοσιογράφος του thebest.gr την ρωτούσε για την κεταμίνη που αναφέρθηκε ότι βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας, όταν εκείνη σταμάτησε ξαφνικά να απαντά. 


«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», ανέφερε λίγα λεπτά πριν τη σύλληψή της στην τοπική ιστοσελίδα thebest.gr.


«Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες»


Σχολιάζοντας μάλιστα τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα», έλεγε χαρακτηριστικά. 


«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο, δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά..Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δεν φαντάζεσαι», ανέφερε.


«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Και το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό».


«Να λάμψει η αλήθεια»


Στο μεταξύ, όταν άνθρωποι της Ασφάλειας πήγαν στο σπίτι της για να την μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ φέρεται να τους είπε «με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να έρθω μαζί σας για διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια».


Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη


Ωστόσο, ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης φάνηκε να μην γνωρίζει τίποτα για όσα γίνονταν. Η πρώτη αντίδραση του πατέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, που πέθαναν σε διάστημα περίπου τριών χρόνων μιλώντας στον Alpha ήταν: «Πριν από λίγο που μιλήσαμε, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω. Δεν γνωρίζω κάτι», είπε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.