Τελευταίες Ειδήσεις

Ρουσφέτι ακόμη και για σχολικές καρέκλες….!


Στα τοπικά ΜΜΕ δημοσιεύτηκε η επισυναπτόμενη ευχαριστήρια επιστολή της πρώην προέδρου της τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Καλαμπάκας με την ιδιότητα της Προϊσταμένης του Δημ. Σχολείου Οξύνειας, μεταξύ και άλλων αντιστοίχων, για τον ίδιο σκοπό.

Να ευχαριστήσουν  δηλαδή τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αβραμόπουλο για ρουσφετάκια…. σε σχολεία της Καλαμπάκας. Διαβάζοντας αυτές τις επιστολές  διαπιστώνουμε και καταγγέλλουμε……

Εάν σε λένε Καραμανλή μπορείς να κάνεις τα πάντα. Δεν ασχολείσαι μόνο με τις μπουλντόζες αλλά μπορείς να «επανδρώνεις ή να επιγυναικώνεις» ένα μονοθέσιο δημοτικό σχολείο με απαραίτητο εξοπλισμό.

Σύμφωνα με την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή ο «φέρελπις»  δημοτικός σύμβουλος έχει την ικανότητα να ανατινάξει το επιτελικό κράτος και να επαναφέρει το πατροπαράδοτο ρουσφέτι στην δημόσια διοίκηση.

Μπορεί να μας εξηγήσει η Ν.Δ. από ποια διάταξη προκύπτει ότι μπορεί ένα υπουργείο να δαπανά δημόσιο χρήμα για υπαρκτές ανάγκες εξοπλισμού  μόνο και μόνο για τις φιλοδοξίες ενός  δημοτικού συμβούλου και το πολιτικό μέλλον του Καραμανλή Γ’;

Δηλαδή  συστήνεται, οι  Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και το υπουργείο Παιδείας να προτείνουν την …..Οδό Αβραμόπουλου στους διευθυντές των σχολείων, που επισκευάζουν και ξαναεπισκευάζουν με όλους τους δυνατούς τρόπους τις μαθητικές καρέκλες, γιατί καινούργιες έχουν να δουν εδώ και μια δεκαετία;

Επιτέλους ας σοβαρευτούν οι «άριστοι» της ΝΔ που πασχίζουν να παρουσιαστούν ως τάχα  κεντρώοι όταν τα στελέχη τους επαναφέρουν  το χειρότερο ρουσφετολογικό προσωπείο της δεξιάς κι ας ασχοληθούν θεσμικά με τα προβλήματα των σχολείων που δυστυχώς είναι πάρα πολλά και άλυτα.

 

 

Ευχαριστήρια επιστολή


Ο Σύλλογος Διδασκόντων Του Δημ. Σχ. και Νηπιαγωγείου Οξύνειας καθώς και οι μαθητές αυτών νιώθουμε βαθύτατα την ανάγκη να ευχαριστήσουμεθερμά τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Αβραμόπουλο Λευτέρη.  Ο οποίος σε συνεργασία με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον πρόεδρο της κοινότητας Οξύνειας κ.Τσιλίκη Δημήτριο, ανέλαβε και διεκπεραίωσε την σοβαρή πρωτοβουλία  να επανδρώσει το σχολείο μας με καινούριο σχολικό εξοπλισμό, που ήταν άκρως απαραίτητος για την καλύτερη λειτουργία των σχολικών μας μονάδων ( Δημ. Σχ. Οξύνειας– Νηπιαγωγείο Οξύνειας )

Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧ                           Η                           ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΗΠ.

ΣΙΟΥΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑ                                                     ΚΑΜΙΝΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.