Τελευταίες Ειδήσεις

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Καλαμπάκα

 


Με άπειρες ευχές για καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Δημαρχείου στην Καλαμπάκα το βράδυ της Παρασκευής.

Με μια λιτή και όμορφη τελετή η οποία διανθίστηκε από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που απέδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Μετώρων οι πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου δέχτηκαν το καλωσόρισμα του αρμοδίου Αντιδημάρχου κ. Λύπα ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένη η νέα χρονιά που θα έλθει σε λίγες ημέρες με υγεία και ασφάλεια ώστε να ξεπεράσουμε και το μεγάλο πρόβλημα της πανδημίας που ταλανίζει ολόκληρο τον πλανήτη.

Ακολούθως ο Δήμαρχος Μετεώρων με τη σειρά του έστειλε ευχές σε όλους για χαρούμενες γιορτές με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και παρότρυνε όλους να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλά ώστε να γιορτάσουμε ασφαλείς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Λύπας άρχισε να μετρά αντίστροφά από το 10 μέχρι το 0 και τότε γύρισε ο διακόπτης φωτίζοντας το φυσικό έλατο ύψους 12 μέτρων που προκάλεσε ένα επιφώνημα χαράς και θαυμασμού από τους παρισταμένους που ζητοκραυγάζοντας ευχήθηκαν καλές και χαρούμενες γιορτές ενώ η φιλαρμονική του Δήμου απέδωσε άψογα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ύμνους ανοίγοντας ουσιαστικά την αυλαία των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Μετεώρων.















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.