Τελευταίες Ειδήσεις

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ


Το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου, έρχεται ως φάρος ελπίδας, ως πηγή πίστης και προσωπικής ανάτασης, που μας δίνει την δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες βρίσκονται μπροστά μας.

Είναι ένα μήνυμα Αγάπης και Αλληλεγγύης, που πρέπει να διαπεράσει όλη την κοινωνία και να αποτελέσει οδηγό, για την καθημερινότητά μας, για την προσφορά στο συνάνθρωπο. Μία κοινωνία των πολιτών, όπου θα στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην αγωνία του συνανθρώπου μας, όπου θα εργαζόμαστε για να διατηρήσουμε ζωντανές τις αξίες που μας καθοδήγησαν έως σήμερα.

Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας και Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων έχουμε προχωρήσει σε σειρά δράσεων, έτσι οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, να έχουν κάπου να ακουμπήσουν. Όχι μόνο την γιορτινή περίοδο, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλο τον κόσμο, αυτά τα Χριστούγεννα να σηματοδοτήσουν μία νέα αφετηρία δημιουργικής πορείας. Πάνω απ’ όλα με Υγεία, αυτές οι Άγιες μέρες να αποτελέσουν ένα νέο έναυσμα, για τον καθένα ξεχωριστά, σε ότι επιθυμεί.

Καλά Χριστούγεννα.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.