Τελευταίες Ειδήσεις

Στις κάλπες οι Τρικαλινοί δικηγόροι


Στις κάλπες θα προσέλθουν αυτή την Κυριακή 28 Νοεμβρίου οι Τρικαλινοί δικηγόροι για την ανάδειξη νέου πρόεδρου και νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στον Δικηγορικό Σύλλογο Τρικάλων για την επόμενη τετραετία. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.


Υποψήφιοι πρόεδροι για την επόμενη θητεία θα είναι ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Νίκος Γουγουλάκης και ο κ. Απόστολος Γκατζιός.


Υποψήφιοι Σύμβουλοι στο νέο Δ.Σ. είναι οι Ακρίβος Νικόλαος, Δαλαμάγκα Ελένη, Δεληντζής Χρήστος, Κουτίνα Ιωάννα, Λέρας Αχιλλέας, Μπέης Στέφανος, Σπυροπούλου Ευαγγελία, Ταμπακιώτης Στέργιος, Τρίμμης Δημήτριος, Τσαγκούλης Γεώργιος, Τσέλιος Ευάγγελος και Τσίνας Δημήτριος. Ν. Γουγουλάκης: «Θα επιλεγεί ο πρόεδρος με βάση το ήθος» Εν τω μεταξύ, με αφορμή τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο απερχόμενος πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Γουγουλάκης, υποστηρίζοντας πως είναι πρωτοφανής η πόλωση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα.


« Θεωρώ πως το δικηγορικό σώμα του Νομού Τρικάλων έχει αναγνωρίσει το έργο που επιτέλεσα και εγώ ως πρόεδρος αλλά και όλο το Δ.Σ. τα τελευταία 4 χρόνια, και επιθυμώ να ολοκληρώσω αυτό το έργο με μια ακόμα θητεία. Την Κυριακή στις αρχαιρεσίες θα επιλεγεί ο πρόεδρος με βάση το ήθος και το ποιος θεωρείται ικανός να διαφυλάξει το κύρος του δικηγορικού κόσμου» ανέφερε.


Και πρόσθεσε «θέλω να τονίσω πως εγώ δεν ασχολούμαι με κακόβουλες και ενορχηστρωμένες ενέργειες προσώπων εναντίον μου, καθώς ακούστηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των συναδέλφων και συναδελφισσών δικηγόρων. Δεν έχει ανάγκη η κοινωνία μας από απέλπιδες κραυγές ανθρώπων, που μόνο στόχο έχουν να πλήξουν το ήθος και τις αρχές μου. Πληροφορώ αυτούς τους ανθρώπους ότι κανείς δεν τους δίνει σημασία, και λυπούμαι πολύ για την επιλογή ορισμένων που αποφάσισαν να διεξάγουν έναν προεκλογικό αγώνα με τον τρόπο που τον κάνουν. Δεν τους ακολούθησα και δεν θα το κάνω, δεν μου το επιτρέπουν οι αρχές μου. Όση λάσπη έριξαν στο πρόσωπο μου δεν με άγγιξε και ούτε με αγγίζει, θα γυρίσει πίσω στα δικά τους πρόσωπα. Εγώ διεξάγω έναν ήπιο προεκλογικό αγώνα, με σεβασμό στον αντίπαλο συνάδελφο. Αν πολώθηκε το κλίμα, δεν έγινε αυτό από εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.