Τελευταίες Ειδήσεις

O Νίκος Φωλίνας νέος πρόεδρος του ΔΣ Μετεώρων


Με την ψήφο 12 συναδέλφων του ο Νίκος Φωλίνας εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μετεώρων στην προβλεπόμενη εκ του νόμου διαδικασία η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Καλμαπάκα.

Η διαδικασία ξεκίνησε μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου Γιώργου Παπανικολάου,της Δημοτικής Ομάδας του Δημάρχου Θοδωρή Αλέκου δια τηλεδιάσκεψης με τον κ. Ππαμιχαήλ να δηλώνει ότι ο συνδυασμός του θα απέχει από αυτή όπως και ο Γιώργος Χατζιάρας της Λαικής Συσπείρωσης.

Ο κ. Αλέκος αναφέρθηκε στην διαγραφή του πρώην προέδρου από την ομάδα της πλειοψηφίας υποιγραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν σχολείται με τα εσωτερικά άλλων παρατάξεων και πρότεινε για αντικαταστάτη του κ. Παπαχρήστου τον κ. Φωλίνα που ήταν και ο μαοναδικός υποψήφιος.

Αφού δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα ακολούθησε η μυστική ψηφοφορία στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου τηρουμένων των πρωτοκκόλων ασφαλείας η οποία και είχε διάρκεια μιας ώρας για την ανα΄δειξη του νέου προέδρου του σώματος.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας στην οποία ψήφισαν συνολικά 19 μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εκ των οποίων 12 της ομάδας του Δημάρχου και 7 από την αντιπολίτευση ακολούθησε η καταμέτρηση και ο κ. Φωλίνας έλαβε 12 ψήφους ενώ βρέθηκαν 7 λευκά ψηφοδέλτια.

Έτσι ο κ. Φωλίνας εκλέχτηκε στο αξίωμα του προέδρου του σώματος διαδεχόμενος τον απελθόντα πλέον πρόεδρο.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.