Τελευταίες Ειδήσεις

Στη Π.Ε. Τρικάλων με Μιχαλάκη ο Κονταδάκης


Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Γραμματέας Οργανωτικού, αναπληρωτής γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Κονταδάκης.


Τον κ. Κονταδάκη κατά την επίσκεψη του στον Χρήστο Μιχαλάκη, συνόδευαν ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΔΕΕΠ Τρικάλων Κώστας Τρέλλης και Γιάννης Κουτσονάσιος αντίστοιχα, ενώ στη σύσκεψη που ακολούθησε εκτός των προαναφερόμενων συμμετείχε και ο Διευθυντής της Π.Ε. Τρικάλων Γιώργος Καρανάσιος.


Κύριο αντικείμενο της συζήτησης που ακολούθησε, υπήρξε η πρόοδος των μεγάλων έργων για το νομό που βρίσκονται σε εξέλιξη ή ολοκληρώνονται σε λίγο διάστημα, καθώς επίσης συζητήθηκαν και θέματα κομματικού ενδιαφέροντος.


Πάντως στα αξιοσημείωτα της συνάντησης, ήταν η εκθείαση από τον κ. Κονταδάκη των μεγάλων δυνατοτήτων αλλά και της μεγάλης απήχησης στην Τρικαλινή κοινωνία του ονόματος του Χρήστου Μιχαλάκη, γεγονός που του έδωσε ένα ρεκόρ ψήφων στις προηγούμενες εκλογές, που αναλογικά θεωρείται πανελλήνιο ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.