Τελευταίες Ειδήσεις

Σφοδρό τροχαίο στα Τρίκαλα σε διασταύρωση “καρμανιόλα”




Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε για ακόμη μία φορά στην διασταύρωση “καρμανιόλα” 5ου Συντάγματος και Μακεδονίας στα Τρίκαλα


Όπως κατέγραψε το TV10.gr το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν της 9 το βράδυ της Κυριακής, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι.



Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο οδηγός του δικύκλου που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ στο σημείο έσπευσε και περιπολικό της τροχαίας Τρικάλων που ανέλαβε το προανακριτικό έργο.



Το σημερινό τροχαίο προστέθηκε στην μακρά λίστα των ατυχημάτων που καταγράφονται στην συγκεκριμένη διασταύρωση “καρμανιόλα” στα Τρίκαλα με τις αρμόδιες Αρχές να πρέπει άμεσα να λάβουν μέτρα οδικής ασφάλειας.


Πρόκειται για ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα στην πόλη μας, από τα δεκάδες που καταγράφονται σχεδόν καθημερινά στα Τρίκαλα ακόμη και σε μέρες που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας.


Το περασμένο μήνα δε η εικόνα στους δρόμους της Θεσσαλίας ήταν άκρως απογοητευτική καθώς σημειώθηκαν δεκάδες τροχαία που άφησαν πίσω τους νεκρούς και τραυματίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.