Τελευταίες Ειδήσεις

Tο Σάββατο οι ανακοινώσεις της Κεραμέως για το κλείσιμο των δημοτικών σχολείων


 


Η απόλυτη ανατροπή έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 13/11 μιας και τελικά οι ανακοινώσεις της Νίκης Κεραμέως για το αν θα κλείσουν τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα θα γίνουν αύριο 14/11. Νωρίτερα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό θα ήταν και η υπουργός Παιδείας, η οποία θα προχωρούσε σε έκτακτες ανακοινώσεις.


Tο Σάββατο τελικά και όχι σήμερα, Παρασκευή θα πραγματοποιηθούν οι ανακοινώσεις της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, για το κλείσιμο των σχολείων.


Ακόμη μια ημέρα σημαντικών εξελίξεων στο “μέτωπο” του κορονοϊού. Δείτε ζωντανά την ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά.


Ο τρόπος με τον οποίο εξαπλώνεται ο κορονοϊός τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα έχει προκαλέσει συναγερμό τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στις υγειονομικές Αρχές.


Παρά το lockdown που ισχύει ήδη από το περασμένο Σάββατο, η κατάσταση δεν έχει καλυτερεύσει, αν και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούσε κιόλας. Παρόλα αυτά, ο κορονοϊός δείχνει να βρίσκεται… ένα βήμα μπροστά στο δεύτερο αυτό κύμα κι έτσι η κυβέρνηση προχωρά συνεχώς σε νέα μέτρα.


Ήδη από σήμερα, Παρασκευή 13.11.2020, οι μετακινήσεις “ψαλιδίζονται” από τις 21:00 το βράδυ έως και τις 05:00 το πρωί, ενώ το ότι η Νίκη Κεραμέως θα βρισκόταν σήμερα στο πλάι του Νίκου Χαρδαλιά, φούντωσε τα σενάρια πιθανώς ότι έχουμε εξελίξεις σε ό, τι αφορά τα σχολεία.


Τελικά όμως η Νίκη Κεραμέως… απουσιάζει κι αυτό διότι «η συνεδρίαση δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η κυβέρνηση αναμένει την ολοκλήρωσή της για να λάβει τις αποφάσεις της οι οποίες θα ανακοινωθούν αύριο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.