Τελευταίες Ειδήσεις

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία με βροχές και ισχυρούς ανέμους, ποιες περιοχές θα χτυπήσει



Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, βροχερός θα είναι και σήμερα ο καιρός, κυρίως σε Κρήτη και Δωδεκάνησα όπου αναμένονται βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές, με εξασθένηση μέχρι αργά το μεσημέρι.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:


ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα κυρίως στη δυτική Μακεδονία τις πρωινές ώρες θα είναι Άνεμοι: Στη δυτική Μακεδονία μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.


ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, με πιθανότητα να σημειωθούν τοπικές βροχές στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο μετά το μεσημέρι. Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές γενικά ασθενείς κυρίως στην Εύβοια και τις Σποράδες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ


Καιρός: Στην Κρήτη νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και σταδιακή εξασθένηση μέχρι το μεσημέρι. Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι μεμονωμένες καταιγίδες.


Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα δυτικά 7 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου.


ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Καιρός: Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές στις νοτιότερες περιοχές, που μέχρι το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες τοπικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα βόρεια 7 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


ΣΑΜΟΣ


Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα δυτικά έως 6 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


ΑΤΤΙΚΗ


Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ, που από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανώς περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.