Τελευταίες Ειδήσεις

Θύματα απατεώνων ηλικιωμένοι της περιοχής μας-Τους ζητούν χρήματα για φόρο των αναδρομικών τους!


 Θύματα απατεώνων έπεσαν τις τελευταίες ημέρες ηλικιωμένοι-συνταξιούχοι του Δήμου Μετεώρων οι οποίοι κλήθηκαν να καταθέσουν χρηματικά ποσά για την εξόφληση φόρου που αναλογεί στα αναδρομικά που αναμένεται να εισπράξουν.

Αυτό αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του "meteoravoice" βάσει των οποίων κάποιοι επιτήδειοι τηλεφωνούν σε ανυποψίαστους συνταξιούχους-ηλικιωμένους της περιοχής μας και λένε ότι είναι υπάλληλοι της εφορίας-ΔΟΥ και πως θα πρέπει να καταθέσουν σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό χρηματικό ποσό για την εξόφληση του φόρου που αναλογεί στον φόρο των αναδρομικών που θα πιστωθεί σε λίγες ημέρες στους λογαριασμούς τους.

Ήδη ορισμένοι από τους συνταξιούχους πείστηκαν και έσπευσαν να καταθέσουν κάποια σεβαστά χρηματικά ποσά  και εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι έπεσαν θύματα μιας καλοστημένης απάτης και κατήγγειλαν τα περιστατικά στην αστυνομία η οποία και ερευνά το όλο θέμα.

Σημειώνεται ότι οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε σπίτι συνταξιούχου που διαμένει σε χωριό αποκαλύφθηκε ότι κρατούσε ποσό 20.000 ευρώ! γεγονός που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στα όργανα της τάξης και έκαναν συστάσεις να προσέχουν και  καλό θα είναι τα χρήματα να βρίσκονται σε κάποιο τραπεζικό λογαριασμό.

Πέραν αυτών απευθύνεται έκκληση προς όλους τους συνταξιούχους να μην πείθονται από τους απατεώνες που τηλεφωνούν γιατί μόνος τους στόχος είναι να τους πάρουν τα χρήματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.