Τελευταίες Ειδήσεις

Συνέντευξη του Προέδρου του ΚΕΘΕΑ, Χρίστου Χ. Λιάπη στην εφημερίδα «η δημοκρατική» της Ρόδου.Για τους στόχους, το όραμα και τον σχεδιασμό του μίλησε  σε συνέντευξή του 
στη δημοσιογράφο Μαίρη Φώτη, που δημοσιεύτηκε στην «δημοκρατική», της Ρόδου, την Κυριακή 2 Αυγούστου, ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Δρ. Χρίστος Χ. Λιάπης ΜD, MSc, PhD, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Ρόδο, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε μονάδες της δομής σε όλη τη χώρα.
Ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, είναι ψυχίατρος με σπουδαίες επιστημονικές περγαμηνές. Με μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας των Αθηνών και στο Πανεπιστήμιο του Michigan των Ηνωμένων Πολιτειών, με εκπαίδευση στο Νοσοκομείο των Βετεράνων του Αμερικανικού Στρατού, Veteran Affairs Hospital στο Ann Arbor του Michigan και με έμφαση στην ομαδική ψυχοθεραπεία, είναι κάτοχος και δευτέρου Μεταπτυχιακού Διπλώματος, στη Διεθνή Ιατρική και τη Διαχείριση Κρίσεων Υγείας, από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ συμμετείχε και στις δραστηριότητες των Γιατρών του Κόσμου στην Αφρική.
Στη συνέντευξή του, αναφέρεται στις ανάγκες της Ρόδου, στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε και πώς αυτές μπορούν να επηρεάσουν τους χρήστες ή τους δυνητικούς χρήστες, και περιγράφει το πλαίσιο ανάπτυξης του ΚΕΘΕΑ, το Δ.Σ. του οποίου διορίζεται πλέον από το Υπουργείο Υγείας.
Δείτε όλη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.