Τελευταίες Ειδήσεις

Συνεργασία Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας με την Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων


Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας συνεχίζει τη συνεργασία της με την Κινητή Αστυνομική Μονάδα (Κ.Α.Μ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων στο πλαίσιο του προγράμματος «Κάνουμε την απόσταση  μικρότερη..».
Ο πρωταρχικός στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να φέρει το βιβλίο σε κάθε γειτονικό χωριό της Καλαμπάκας  και «να κάνει την ανάγνωση προσιτή, για όλους».
Απώτερος σκοπός είναι η ενίσχυση της μάθησης, η προώθηση της φιλαναγνωσίας και η στήριξη προγραμμάτων διδασκαλίας απομακρυσμένων σχολικών μονάδων του Δήμου Καλαμπάκας, μέσω της μεταφοράς από τους αστυνομικούς της Κ.Α.Μ. και παράδοσης – παραλαβής βιβλίων από τη Βιβλιοθήκη προς τους μαθητές και αντίστροφα.

Tη σχολική χρονιά 2018-2019 παραδόθηκαν στους μαθητές των  σχολείων συνολικά 70 τίτλοι βιβλίων (λογοτεχνικών, εγκυκλοπαιδικών, παραμύθια, τοπικής ιστορίας κά). Με την συνέχιση της συνεργασίας για το σχολικό έτος 2019-2020 ελπίζουμε σε μεγαλύτερη συμμετοχή σχολείων.
Αυτή τη χρονιά οι μαθητές του σχολείου που θα δανειστούν τους περισσότερους τίτλους βιβλίων θα λάβουν ως επιβράβευση ένα δώρο έκπληξη!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.