Τελευταίες Ειδήσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον λαό του Δήμου Μετεώρων από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο

Του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα- Ανεξάρτητος Δήμος
       Του υποψηφίου Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων
 Θ Ο Δ Ω Ρ Η   Α Λ Ε Κ Ο Υ
  « ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ»

Το  Σάββατο 20-04-2019 μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με την παρουσία πλήθους κόσμου  έγιναν τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου καθώς και η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Γενικού ψηφοδελτίου, του ψηφοδελτίου νίκης και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον.
Ο παλμός και ο ενθουσιασμός ,ο οποίος επικράτησε στην κατά γενική ομολογία ογκωδέστατη συγκέντρωση ,σκόρπισε ρίγη συγκινήσεως σε όλους μας, δίνοντας στον υποψήφιο δήμαρχο αλλά και σε όλους τους υποψηφίους νέα δυναμική για τη συνέχιση του αγώνα ,ενός αγώνα ιδιαίτερα όμορφου και καθαρού για την αλλαγή σελίδας στον Δήμο Μετεώρων ,τον Δήμο της καρδιάς μας.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο  πως η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου,πέρασε ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και νίκης για τις επερχόμενες εκλογές της 26ης του Μάη, δηλώνοντας τη στήριξη και τη συστράτευση στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Μας πέρασε το  μήνυμα πως η πόλη της Καλ/κας έχει ανάγκη να αναπνεύσει,να χαμογελάσει,να δημιουργήσει και να διεκδικήσει. Αυτή η πόλη και τα χωριά της ,οι άνθρωποί της πρέπει να πάψουν πλέον να αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι.
Σας ευχαριστούμε λοιπόν που με την παρουσία σας μας δώσατε το σύνθημα να προχωρήσουμε με ενότητα ,με δημιουργικό πνεύμα και με αποτελεσματικότητα
Σας ευχαριστούμε γιατί με την ανεπανάληπτη παρουσία σας προσθέσατε νέα δυναμική στην προσπάθειά μας ,κάνοντάς μας πιο αποφασιστικούς,πιο δυνατούς,πιο θαραλλέους από ποτέ.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε ,μια εμπιστοσύνη που εμείς δεν θα προδώσουμε ποτέ.
Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα που η παρουσία σας μας μετέφερε ,ότι δηλαδή πρέπει να προχωρήσουμε όλοι μαζί χωρίς εμπάθειες ,με εργατικότητα ,με συνεργασία και αλληλεγγύη,σαν μια γροθιά για το καλό του Δήμου Μετεώρων.
Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά ,όλους και τον καθένα ξεχωριστά από τα βάθη της καρδιάς μας.
Προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι.Εσείς είστε η δύναμή μας.
Εμπρός λοιπόν στον αγώνα ,εμπρός για τη νίκη!

                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ



                          

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.