Τελευταίες Ειδήσεις

«ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΣΙΠPΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ»


Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D., Πολιτευτής
Η μεγαλύτερη γιορτή για την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη είναι το Άγιο Πάσχα, το Πάσχα το Σεπτόν και το Πανσεβάσμιον, γιατί η θυσία του Θεανθρώπου, ενσάρκωνε πάντα την ελπίδα στη ζωή, την υπομονή, την εγκαρτέρηση, για μια καινούργια Αυγή και για μια νέα Ζωή. Η Σταύρωση και η Ανάσταση, του Ξανθού Ναζωραίου, δίνει φτερά στα όνειρα των ανθρώπων και την Λαών.
            Οι κοινωνίες μας, όμως, σήμερα έχουν αλλοτρωθεί μέσα στον κυκαιώνα της υλιστικής εποχής. Δεν υπάρχουν Ιδανικά δεν υπάρχουν Αξίες και χάθηκαν τα Ιδεώδη. Στον ίδιο μήκος κύμματος κινούνται οι Πολιτικοί και τα Κομματικά μορφώματα. Έτσι οι κυβερνήσεις οι σημερινές δεν έχουν αγάπη για τις κοινωνίες, έχουν σκληρές ψυχές και δεν παραδειγματίζονται από την Αγάπη και το μεγαλείο του Αναστάντος Χριστού.
            Η Συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν επιρρεάζεται καθόλου από το μεγάλο γεγονός της Αναστάσεως. Δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, αφού οι περισσότεροι ΣΥΡΙΖΑΟΙ είναι άθεοι και πολέμιοι της Εκκλησίας. Ανέβηκαν στην εξουσία, κλέβοντας την ψήφο του πονεμένου Λαού και αθετώντας όλες τις υποσχέσεις, που έδωσαν.
            Δεν τους ενδιαφέρει η Οικονομική και Κοινωνική Ανάσταση των πολιτών. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η καρέκλα, τα λεφτά, το βόλεμα των δικών τους παιδιών και φυσικά η παραμονή στην εξουσία. Το Δόγμα Τσίπρα – Καμμένου, από εδώ και πέρα, μπήκε στην ευθεία της Εκλογικής αναμέτρησης και βασίζεται σε τρεις άξονες: στη Λάσπη, στις Σκευωρίες και στα Σκάνδαλα.

            Αφού δεν μπόρεσαν να ανατάξουν την οικονομία και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, προκειμένου να έρθει η ανάπτυξη, προσπαθούν, με όχι ηθικούς τρόπους, να παγιδεύσουν τους ψηφοφόρους, στήνοντας το κομματικό κράτος με πρώτο και κύριο τομέα τις προσλήψεις στον τομέα της Υγείας.
            Απ’ εδώ και πέρα η Γκαιμπελική προπαγάνδα θα δρα καθημερινά. Ετοιμάζουν προφυλακίσεις για το θέμα Novartis, όχι όμως πολιτικών προσώπων, γιατί όλα αυτά θα ξαναγυρίσουν στην Δικαιοσύνη. Θα στοχοποιήσουν επιχειρηματίες, που δεν είναι με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και θα ανοίξουν των φάκελο των κομματικών – δανείων με διώξεις υπηρεσιακών παραγόντων. Επιζητούν Δημοψήφισμα για τις αλλαγές στο Σύνταγμα και θα προσπαθήσουν να απαξιώσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί αυτόν φοβούνται.
            Το Δόγμα της Συγκυβέρνησης, με κωδική ονομασία «ΘΕΜΙΔΑ»,  στοχεύει στην ομηρία της Δικαιοσύνης με ωμές παρεμβάσεις και στοχευμένες διώξεις. Θα ‘χουμε «ΝΤΟΥ» με συγκεκριμένες προφυλακίσεις, ενώ η λάσπη, η σκευωρία και ο έλεγχος των Μ.Μ.Ε. είναι στο … κάδρο της δράσης. Θα προσπαθήσουν να διασπάσουν την Ν.Δ. και το Κίνημα Αλλαγής. Έτσι νομίζουν πως θα ελέγξουν τις εκλογές. Οι δημοσκοπήσεις, όμως, προαναγγέλουν τόσο τον πολιτικό… θάνατο του Τσίπρα, όσο και την εξαφάνιση.
            Το μέλλον της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει ταφεί κάτω από την βαρειά Ατζέντα των προβλημάτων, που πήραν μορφή χιονοστιβάδας. Η οικονομία, με την μεγάλη φτώχεια και ανεργία, οι προκλήσεις της Τουρκίας σε Αιγαίο και Μέση Ανατολή, το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και η προκλητική στάση του Καμμένου, σε εθνικά και κοινωνικά θέματα, αποτελούν την ταφόπλακα της σημερινής κυβέρνησης. Δυστυχώς, γι’ αυτούς και ευτυχώς, για το Λαό αυτής της πολυπαθής χώρας, το … κλίμα είναι μη αναστρέψιμο.
            Το Δόγμα Τσίπρα – Καμμένου έχει ημερομηνία οριστική «λήξη» με τις επόμενες Εθνικές Εκλογές. Λίγη υπομονή και ο ουρανός θα γίνει γαλανός….!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.