Τελευταίες Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άγγελου Τσιγκρή στην Πάτρα

Εκατοντάδες φίλοι του συγγραφέα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν κατάφεραν να μπουν στην αίθουσα


Με την παρουσία πλήθος κόσμου, παρουσιάστηκε χθες στην Πάτρα το 14ο βιβλίο του εγκληματολόγου Άγγελου Τσιγκρή με τίτλο: Σεξουαλική Κακοποίηση και Εκμετάλλευση Παιδιών: Η Θεσμική Προστασία στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σάκκουλα. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου της Πάτρας, η οποία τελικά αποδείχθηκε μικρή για τη φιλοξενία των εκατοντάδων φίλων του συγγραφέα, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα, τους προθαλάμους, τους διαδρόμους, ακόμη και τις σκάλες του Δικηγορικού Συλλόγου. 

Για το βιβλίο μίλησαν οι: Τάκης Θεοδωρικάκος (πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών ΝΔ), Διονύσης Καλαματιανός (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Τομεάρχης Παιδείας, βουλευτής Ηλείας) και Νίκος Καραθανασόπουλος (Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΚΚΕ, βουλευτής Αχαϊας). 

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος (βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών ΝΔ). 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου και πολλές προσωπικότητες της Πάτρας  

Το προσεχές χρονικό διάστημα, το νέο βιβλίο του Άγγελου Τσιγκρή θα παρουσιαστεί και στο Αίγιο._


_______________________


Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει βουλευτής Αχαΐας, γενικός γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ, στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη και στο Δίκτυο Πρόληψης της Εγκληματικότητας της ΕΕ. Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.