Τελευταίες Ειδήσεις

Στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων η Μαρία Κεφάλα

Στη λαϊκή αγορά των Τρικάλων περιόδευσε το μεσημέρι της Τετάρτης η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Μαρία Κεφάλα ως επικεφαλής κλιμακίου της ΝΔ, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την κατάσταση που επικρατείς την αγορά, συνομιλώντας τόσο με παραγωγούς και πωλητές, όσο και με καταναλωτές.

O φακός του trikalaIN.gr την εντόπισε στο πάγκο του Νίκου Παπακώστα, του επονομαζόμενου και «Μπουλάρα», ο οποίος αφού την καλωσόρισε στο χώρο της λαϊκής αγοράς, της μετέφερε και τα παράπονα του για την κυβέρνηση αναφερόμενος στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί-πωλητές των λαϊκών αγορών, όπως είναι το καυτό θέμα της ακρίβειας αλλά και διάφορα άλλα ζητήματα όπως η εφαρμογή του μέτρου POS, που μπορεί στα λόγια να φαίνεται καλό στην πράξη όμως συναντά πολλά προβλήματα.

Ως γνωστόν ο «Μπουλάρας» δεν «μασάει» τα λόγια του, αυτό που είναι να στο πει θα στο πει, κάτι που εκτίμησε ιδιαίτερα η κ. Υφυπουργός, που παρεμπιπτόντως έφυγε από την λαϊκή με αρκετές τσάντες διαφόρων προϊόντων, που της προσέφεραν οι παραγωγοί-πωλητές.

Πάντα…large οι λαϊκατζήδες, που είναι τα καλύτερα παιδιά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.