Τελευταίες Ειδήσεις

O Xρήστος Μιχαλάκης στην θέση του Κώστα Αγοραστού


Μπορεί ακόμη να μην έχει παραδώσει τα ηνία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στον διάδοχό του, ήδη όμως έχουν ξεκινήσει τα σενάρια για το μέλλον του Κώστα Αγοραστού.


Θα επιστρέψει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας για να διδάξει Χρηματοοικονομική Διοικητική των Επιχειρήσεων ή θα συνεχίσει να ασχολείται ενεργά με την πολιτική; Η ιδιότητα του περιφερειακού συμβούλου, προφανώς και δεν είναι κάτι στο οποίο ο Αγοραστός θα μπορούσε να αρκεστεί, γι’ αυτό και οι συζητήσεις εστιάζουν στο ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για Ευρωβουλευτής στις εκλογές του Ιουνίου 2024.


Το ενδεχόμενο αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της στήλης είχε συζητηθεί μετά τον Daniel, με τον Μητσοτάκη να προτείνει στον Αγοραστό θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις ευρωεκλογές προκειμένου να «σωθεί» η Περιφέρεια, βάζοντας ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη.


Ο Αγοραστός – σύμφωνα με το magnesianews.gr – φέρεται να απέρριψε την προοπτική αυτή και ακολούθως έχασε τις εκλογές. Οι σχέσεις Μητσοτάκη – Αγοραστού όμως παραμένουν καλές και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μια υποψηφιότητα για τις Βρυξέλλες, εκτός αν στο μεταξύ έχει προχωρήσει η έρευνα της Δικαιοσύνης και έχουμε εξελίξεις σε αυτό τον τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.