Τελευταίες Ειδήσεις

«Σου ετοιμάζω κάσα...»: Ξεσπά θύμα του αστυνομικού στην Κρήτη


Αστυνομικός που κατηγορείται ότι εκβίαζε καταστηματάρχες συνελήφθη από τις εσωτερικές υποθέσεις στην Κρήτη, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται και ο γιος του, επίσης ένστολος. Ένα από τα θύματά του μίλησε για τα όσα βίωσε και έστειλε το δικό του μήνυμα.


Κατάφερε να νικήσει το φόβο της και να βοηθήσει τους αδιάφθορους να οδηγήσουν στη δικαιοσύνη τον αξιωματικό που κατηγορείται για εκβιασμούς, προστασίες, απειλές, μέχρι και ότι έσβηνε κλήσεις με το αζημίωτο.«Θα ήθελα να τους πω να μη φοβούνται, να βρίσκουν το θάρρος και το κουράγιο που είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο, να μιλούν νωρίς να προλαβαίνουν τέτοια φαινόμενα για να μην υποφέρουν περισσότεροι άνθρωποι», δήλωσε στο Star και διηγήθηκε τη δική της ιστορία:


«Σε έναν διαγωνισμό δημοτικό, πλειοδοτικό είχε έρθει με κάποιον τρίτο για να συμμετάσχει και αυτός στον διαγωνισμό και μας εκβίασε ότι θα ανεβάσει την τιμή εκκίνησης της άδειας λειτουργίας πάνω από 10.000 ευρώ ή θα έπρεπε να υποκύψουμε στον εκβιασμό του και να του δώσουμε 30.000 ευρώ».


Ο αστυνομικός φέρεται ότι πήρε ακόμη και 120.000 ευρώ από έναν πρώην δικηγόρο, προκειμένου να τον προστατέψει, καθώς κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα από μια υπόθεση που είχε χειριστεί.


Πώς έπιασαν τον αστυνομικό «εκβιαστή»


Στελέχη των εσωτερικών υποθέσεων συνεργάστηκαν με ένα από τα θύματα του αξιωματικού, προσημείωσαν 7.900 ευρώ τα οποία και άφησε το θύμα έξω από το σπίτι του 54χρονου. Ο γιος του κατηγορούμενου, ο οποίος υπηρετεί και αυτός στην αστυνομία, άνοιξε την πόρτα, σύμφωνα με πληροφορίες, και πήρε τα χρήματα.


Αστυνομικοί έκαναν έφοδο και συνέλαβαν τον αξιωματικό. Μάλιστα, φέρεται ότι μεταξύ άλλων είπε στους συναδέλφους του: «Θα έρθω στο σπίτι σου μ… και θα σε γ… και εσένα και τα παιδιά σου. Δεν ξέρεις με ποιον τα έβαλες. Σου ετοιμάζω κάσα».


Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι εκβίασε τέσσερα άτομα, ενώ πήρε χρήματα και από έναν οδηγός φορτηγού, προκειμένου να του σβήσει μια κλήση της τροχαίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.