Τελευταίες Ειδήσεις

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 


Ο κ. Κουτσούμπας Βαγγέλης είναι από σήμερα ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας.

Αναλαμβάνει εξ 'ολοκλήρου το δύσκολο έργο της στελέχωσης και της οργάνωσης της ακαδημίας μας, με στόχο η ακαδημία τα επόμενα χρόνια να διαθέτει μια από τις καλύτερες και πλέον εξελίξημες εκπαιδευτικές διαδικασίες, τροφοδοτώντας από την δεξαμένη της, γηγενής αθλητές για την Αντρική μας ομάδα.

 

Ο κ. Κουτσούμπας είναι κάτοχος διπλωμάτων UEFA, διαθέτει πιστοποιητικά επιμόρφωσης στην αθλητική ψυχολογία, στις πρώτες βοήθειες, στην αξιολόγηση ποδοσφαιριστών, στο αθλητικό management και είναι και αναλυτής ποδοσφαίρου στο υψηλό επίπεδο.

 

Επίσης έχει δεκαπενταετή παρουσία ως προπονητής,σε πλήθος συλλόγων και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο διοικητικό του έργο, θεωρώντας δεδομένο με την πρόσληψη αυτή, ότι θα βοηθήσει από την πλευρά του τον σύλλογο αλλά και στην οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

 

* Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν και οι προπονητές των τμημάτων καθώς και το πρόγραμμα προπονήσεων για την νέα αγωνιστική σεζόν 2023-2024

 

Η προσπάθεια συνεχίζεται...

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για το καλό των παιδιών μας...

 

 

Εκ της διοικήσεως,

 

Α.Σ ΜΕΤΕΩΡΑ 1929

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.