Τελευταίες Ειδήσεις

Δήλωση υποψηφιότητας της Παρασκευής (Εύης) Τούλα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο.


Η νοσηλεύτρια Παρασκευή Τούλα, ένας άνθρωπος της προσφοράς, κατέρχεται υποψήφια με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Αγαπώ τον τόπο μου και  θέλω κι εγώ με τις όποιες γνώσεις και εμπειρία διαθέτω να προσφέρω γι’ αυτόν ώστε να διατηρηθούν οι παραδόσεις μας και να μεταλαμπαδευτούν στα παιδιά μας…Αυτή τη φορά βλέπω πως η νέα γενιά, στέκεται  δίπλα σε έμπειρα στελέχη  και όλοι μαζί ενώνουν τις  δυνάμεις τους με τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο, άνθρωπο της προσφοράς  και καθόλα δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας. Ενώνω λοιπόν κι εγώ τις δυνάμεις μου  με την ομάδα  της  «Δύναμη Ευθύνης» για να φτιάξουμε την πόλη που ονειρευόμαστε, για να δώσουμε ξανά ζωή στα χωριά μας».

Παρασκευή Τούλα

Νοσηλεύτρια

 

Βιογραφικό σημείωμα

Η Παρασκευή Τούλα  γεννήθηκε το 1983 στην Καλαμπάκα και έχει καταγωγή από Βλαχάβα. Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ  Αθήνας και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην «ΜΕΘ και την επείγουσα Νοσηλευτική».

Έχει εργαστεί στην Καρδιοχειρουργική Μονάδα του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για περίπου δύο (2) έτη , στη συνέχεια εργάστηκε για δέκα (10) συναπτά έτη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας Αττικής. Ακολούθως σε κλινική Covid στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς για ενάμιση περίπου χρόνο. Από τον Ιανουάριο του 2023 έως και σήμερα εργάζεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Γενικού Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς.

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελούν για την ίδια μια πρωτόγνωρη εμπειρία και προτίθεται  να προσθέσει κι αυτή το λιθαράκι της , έχοντας ως στόχο την ανάδειξη των δυνατότητων  που έχουν τα χωριά μας και απώτερο σκοπό την  χάραξη μιας πορείας που θα δώσει προοπτική στις νεότερες γενιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.