Τελευταίες Ειδήσεις

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΚΑΚΙΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ


Με χαρά ανακοινώνουμε την εκ νέου υποψηφιότητα του νυν Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ακακίου, Λάμπρου Αθανασίου του Ηρακλή, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία» στο Δήμο Μουζακίου, για την επανεκλογή του στο αξίωμα.

Άνθρωπος εργατικός, με εξειδίκευση στις οικοδομικές εργασίες. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει μόνιμα στο χωριό, για το οποίο μεριμνά και προσφέρει όλες τις δυνάμεις του μια ολόκληρη ζωή. Από το 1998 ασχολείται ενεργά με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα για Τοπικός Σύμβουλος. Ενώ, τη χρονική περίοδο 2002 – 2010 θήτευσε στην Προεδρία της Κοινότητας, όπως συνέβη βέβαια και την τελευταία τετραετία όντας εκλεγμένος αρχικά Τοπικός Σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές του 2019.  

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Όσο περνούν οι ημέρες, το αυτοδιοικητικό κίνημά μας αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη μαζικότητα. Καθημερινά, μέσα από τις ανακοινώσεις μας αποκαλύπτεται ο πλουραλισμός των προσόντων που διαθέτουν τα στελέχη του Συνδυασμού μας. Οι δημότες γίνονται κοινωνοί των χαρακτηριστικών της επαγγελματικής και κοινωνικής δραστηριότητάς τους στον τόπο και συντάσσονται  στην κοινή προσπάθεια να «ανοίξει» ο Δήμος Μουζακίου νέα «σελίδα» την επόμενη  πενταετία. Οι προϋποθέσεις δημιουργήθηκαν από τη Δημοτική Διοίκησή μας στην παρούσα θητεία της. Με πίστη στο ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο που εφαρμόζουμε με επιτυχία και στις αστείρευτες δυνάμεις της κοινωνίας μας, η «Νέα Πορεία» που αρχίσαμε, θα φέρει γρήγορα τη «Νέα Εποχή» στο Δήμο Μουζακίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.