Τελευταίες Ειδήσεις

Ζέρβα Αθανασία. Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικής συμβούλου του Δήμου Μετεώρων, για τις Δημοτικές Εκλογές 2023, με τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες”


Φίλες, φίλοι

 

Είμαι η Σούλα Ζέρβα, με καταγωγή από την Αύρα και μόνιμη διαμονή στην Καλαμπάκα.

Είμαι μητέρα ενός παιδιού και έχω σπουδάσει Αισθητική ενώ διαθέτω πιστοποίηση Ονυχοπλαστικής.

 

Ασχολούμαι ενεργά με τον τομέα της Αισθητικής και παράλληλα είμαι επαγγελματίας στον τομέα της Εστίασης συνεργαζόμενη με τον σύζυγό μου.

 

Τις λίγες ελεύθερες ώρες μου, ασχολούμαι με την περιήγηση και το περπάτημα σε ορεινές διαδρομές.

Αγαπημένες μου διαδρομές είναι τα μονοπάτια των Μετεώρων. Πιστεύω οτι είναι ένα μέρος στην Ελλάδα, όπου μπορείς να δεις την φύση και την πνευματικότητα να ενώνονται με τον πιό θεαματικό τρόπο.

 

Ως μητέρα, επαγγελματίας και δημότισσα, διαπιστώνω ένα πλήθος χρόνιων προβλημάτων, στην λύση των οποίων επιθυμώ να συμβάλλω ουσιαστικά μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

 

 

Φροντίδα και αναβάθμιση των πάρκων αναψυχής. Μικροί και μεγάλοι να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια, άνεση και καθαριότητα καθόλη την διάρκεια της μέρας για περπάτημα, άθληση, παιχνίδι.

Δημιουργία χώρων parking.

Φροντίδα του εσωτερικού οδικού δικτύου. Μελετημένη σήμανση, πεζοδρομήσεις και μονοδρομήσεις επιβάλλονται για την ασφάλεια, την άνεση και την αισθητική δημοτών και επισκεπτών.

Προώθηση των μοναδικών μουσείων και ιστορικών μνημείων μας με στόχο την αύξηση χρόνου διαμονής του ούτως η άλλως μεγάλου όγκου επισκεπτών.

Συστηματική και οργανωμένη προώθηση των ορεινών κοινοτήτων με το απέραντο φυσικό κάλλος και την μακρά και πολυτάραχη ιστορία τους.

 

Είναι η δεύτερη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά. Αυτή την φορά επέλεξα ως όχημα τον ΣΥΝδυασμό “Ανοιχτοί Ορίζοντες” του Σωτήρη Παπαχρήστου. Η γνώση, η εμπειρία, το ουσιαστικό ενδιαφέρον και ο επιστημονισμός του, αποτελούν απαραίτητους παράγοντες του οράματος μου για τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.