Τελευταίες Ειδήσεις

Φ. ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΑΧ. ΥΦΑΝΤΗΣ ΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» ΚΑΙ ΦΑΝΗ ΣΤΑΘΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ



Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με χαρά δυο νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού μας «Νέα Πορεία» για το Δήμο Μουζακίου, με επικεφαλής το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Φάνη Στάθη.

Πρόκειται για τη Φανή Δασκάλου και τον Αχιλλέα Υφαντή από το Μουζάκι, στους οποίους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία.

                Όλα τα στελέχη του Συνδυασμού μας διακρίνονται για την ισχυρή θέλησή τους να προσφέρουν πολλά στον τόπο. Αυτό το κριτήριο είναι από τα πιο βασικά της σύστασής του, συνδυαζόμενο με την εντιμότητα, τις πολύτιμες γνώσεις και την πολύ σημαντική επαγγελματική και κοινωνική δράση τους. Τα πρόσωπα που αναφέρουμε έχουν αυτά τα χαρακτηριστικά και είμαστε βέβαιοι ότι μαζί με όλους τους υποψηφίους μας, θα συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη νέας μεγάλης Νίκης στις κάλπες του Οκτωβρίου και του κεντρικού στόχου μας, ο Δήμος Μουζακίου να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στο μέλλον. Η Διοίκησή μας την τελευταία τετραετία, παρά τις πρωτοφανείς κρίσεις που ξέσπασαν, τον διατήρησε σε αναπτυξιακή τροχιά. Ήρθε η ώρα να κάνουμε όλοι μαζί, με ισχυρούς αρωγούς τους συνδημότες μας, το άλμα προς την πρόοδο και να «ανοίξουμε» μια νέα σελίδα για το Δήμο Μουζακίου, γεμάτη επιτεύγματα σε όλους τους τομείς του τοπικού γίγνεσθαι. Ο ηγέτης της παράταξης και του δυναμικού αυτοδιοικητικού κινήματός μας, Φάνης Στάθης, εγγυάται τη «Νέα Πορεία» προς το Αύριο.

Αναφορικά με τις δυο καινούργιες υποψηφιότητες, επισημαίνουμε τα παρακάτω:

 

Δασκάλου Φανή του Γεωργίου, γεννημένη στο Μουζάκι όπου κατοικεί μόνιμα, με καταγωγή από την Πορτή και τη Δρακότρυπα (Οικισμός Τρυγόνα). Είναι πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση την Αστική και Περιφερειακή Ανάπτυξη.  Διορίστηκε ως μόνιμη υπάλληλος, μέσω του πρώτου πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ,  στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στο Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπου και εργάστηκε για εννέα χρόνια στον έλεγχο νομιμότητας των Αποφάσεων ΟΤΑ του Νομού μας. Από το 2009 εργάζεται ως Προϊσταμένη του Γραφείου Διοικητικού - Λογιστικού στο Δασαρχείο Μουζακίου. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου και εκλεγμένη Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου από το 2012 έως και  σήμερα. Είναι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας και κατέχει το αξίωμα της Εφόρου.  Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Υφαντής Αχιλλέας του Ιωάννη, γεννημένος στη Δρακότρυπα, με καταγωγή από το Ελληνόκαστρο και το Ανθοχώρι. Διαμένει μόνιμα στο Μουζάκι και είναι πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στη Φροντιστηριακή Εκπαίδευση ως επιμορφωτής σε σεμινάρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, σε Χρηματιστηριακή Εταιρεία και με τον πρώτο πανελλήνιο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ εισήλθε στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος αρχικά και στην Τράπεζα Πειραιώς στη συνέχεια, όπου υπηρέτησε  σε θέσεις ευθύνης ολοκληρώνοντας την καριέρα του ως Διευθυντής του Καταστήματος Μουζακίου. Με μακρά θητεία στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής  ήταν  ένας εκ των δύο συνιδρυτών της Ακαδημίας  βόλεϊ γυναικών του «ΓΣ Πασιαλής» που έφερε το Μουζάκι στο επίκεντρο του Ελληνικού βόλεϊ. Ταυτόχρονα, ως ενεργός πολίτης και με γνώμονα  τη βελτίωση των συνθηκών ζωής των συνδημοτών, με συντονισμένες ενέργειες  και ασκώντας πίεση στους αρμόδιους φορείς πέτυχε να παραδοθεί το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου στο Δήμο και στους αθλούμενους συμπολίτες μας. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.