Τελευταίες Ειδήσεις

Market Pass: Ξεκινήσαν οι πληρωμές σε δικαιούχους


Ξεκίνησαν να εμφανίζονται ήδη από το απόγευμα της Τρίτης τα χρήματα από το Market Pass στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικαιούχων. Σε ποιους έχει ήδη καταβληθεί το πόσο

Από τους δικαιούχους που έχουν επιλέξει την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής οι καταβολή του Market Pass.Η συγκεκριμένη πληρωμή είναι η δεύτερη και η τελευταία για όσους έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό, ενώ οι θα ακολουθήσουν ακόμη δύο πληρωμές για τους δικαιούχους της άυλης ψηφιακής κάρτας.


Στις 3 Μαΐου θα πληρωθούν οι δικαιούχοι που επέλεξαν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και υπέβαλλαν σχετική αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου.Οι επόμενες πληρωμές για αυτούς θα γίνουν ως εξής:


στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο,

στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Πού και μέχρι πότε μπορείτε να εξαργυρώσετε το market pass

Τα καταστήματα, στα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν οι καταναλωτές τα χρήματα του market pass, είναι:


Παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, κρεοπωλεία, καταστήματα ζαχαροπλαστικής, καταστήματα γαλακτοκομικών προϊόντων, αρτοποιεία, καθώς και διάφορα καταστήματα τροφίμων.


Σημειώνεται πως δεν είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταφορά σε τρίτο πρόσωπο, αλλά ούτε και η ανάληψη του χρηματικού ποσού που πιστώνεται στην χρεωστική κάρτα.


Η χρήση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται μέσω συσκευής, η οποία υποστηρίζει την τεχνολογία ανέπαφων συναλλαγών (Web/Virtual POS).


Η κάρτα θα παραμείνει ενεργοποιημένη έως την 31η/08/2023, ενώ στη συνέχεια, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός που την χορήγησε υποχρεούται άμεσα να την απενεργοποιήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.