Τελευταίες Ειδήσεις

Μεγάλη παρουσία του κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Κώστα Σκρέκα σε Ελληνόκαστρο, Αρδάνι, Παλαιόπυργο και Ζηλευτή

Η μαζικότητα της προσέλευσης του κόσμου και η διάθεση των πολιτών να συζητήσουν με τον Τρικαλινό Υπουργό Κώστα Σκρέκα για το κυβερνητικό έργο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αύριο της Πατρίδας, είναι η κοινή συνισταμένη των επισκέψεών του στα χωριά του Νομού Τρικάλων.

Το απόγευμα της Πέμπτης (27/4), ο υποψήφιος βουλευτής,  βρέθηκε στο Ελληνόκαστρο, στο Αρδάνι, στον Παλαιόπυργο και στη Ζηλευτή, όπου συνομίλησε με τους συμπολίτες του για τις πρωτόγνωρες κρίσεις που κλήθηκε και αντιμετώπισε, με επιτυχία, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Για τη στήριξη στην πράξη νοικοκυριών, αγροτών και επιχειρήσεων να αντιμετωπίσουν την ενεργειακή κρίση με το ιλιγγιώδες ποσό των 9 δισ. ευρώ. Για τη θωράκιση των συνόρων της χώρας και την ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Για τα δεκάδες έργα που δρομολογήθηκαν από τον ίδιο στο Νομό Τρικάλων, με κύριο στόχο να συμβάλουν στην ανάπτυξη, για να μείνουν τα νέα παιδιά στον τόπο τους. Για όλο το πλέγμα της κυβερνητικής πολιτικής αλλά και για το κοστολογημένο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε την περασμένη Τετάρτη, που αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι η μόνη αξιόπιστη επιλογή και για την επόμενη ημέρα είναι η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.