Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Καλαμπάκα ο Θανάσης Λιούτας

Σειρά επισκέψεων και ουσιαστικών επαφών το πρωί της Παρασκευής για τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ, στην πόλη της Καλαμπάκας

Η πρωινή περιοδεία του Θανάση Λιούτα ξεκίνησε από τη λαϊκή αγορά, σε επιχειρήσεις και καταστήματα εστίασης, όπου συνομίλησε με παραγωγούς, εμπόρους και με τους πολίτες. Είναι άνθρωποι που ζουν, παράγουν, εργάζονται πάνω στον Δήμο Μετεώρων. Άνθρωποι που συνεισφέρουν πολλά στον τόπο τους και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Η υποδοχή ήταν πολύ θερμή. Για τα ζητήματα του αγροτικού και του κτηνοτροφικού κόσμου του Δήμου Μετεώρων, καθώς και συνολικά της τοπικής οικονομίας πάνω, ο Θανάσης ασχολήθηκε επισταμένως όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια. Γνωρίζει τα προβλήματά που είχαν ανακύψει και έτρεξε για λύσεις. Πέτυχε λύσεις.

Επόμενος σταθμός της περιοδείας του Θανάση Λιούτα, ήταν το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής Ζήσης Κελεπούρης, καθώς και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου.

Ο Θανάσης τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη θερμά, για ακόμη μια φορά για το πολύ σημαντικό έργο που επιτέλεσαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς στάθηκαν με θαυμαστό τρόπο δίπλα σε όλους τους δημότες του Δήμου Μετεώρων. Επιπρόσθετα, αφού συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Υγεία, ο Υποψήφιος Βουλευτής σημείωσε πως η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει κάνει αποφασιστικά βήματα για τη θωράκιση της δημόσιας υγείας και τη στήριξη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και πως το έργο αυτό, αποτελεί βασικό πυλώνα και στο νέο προγραμματικό σχέδιο για την επόμενη τετραετία.

Στην Καλαμπάκα, ο Θανάσης συναντήθηκε επίσης με τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες. Στο Αστυνομικό Τμήμα ο Διοικητής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ευάγγελος Λαφαζάνης και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, ο Προϊστάμενος, Επιπυραγός Βασίλειος Παπαγεωργίου, υποδέχθηκαν τον Θανάση Λιούτα και συζήτησαν μαζί.

Από την πλευρά του, ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής υπογράμμισε ότι το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας αποτελεί πάντα προτεραιότητα για την ΝΔ, προς το συμφέρον πάντα ολόκληρης της κοινωνίας. Έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για το πολύ δύσκολο και επικίνδυνο έργο που φέρνουν σε πέρας με γενναιότητα, μαχητικότητα και παρρησία, ενώ συνεχάρη και το πυροσβεστικό κλιμάκιο, το οποίο, όπως τόνισε, βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα και ανταποκρίνεται με μεγάλο σθένος, δύναμη και πάντα μάχιμα στο καθήκον πάνω στον Δήμο Μετεώρων.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.