Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος


Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Θεόπετρας.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το πρωί, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος, θα λάβει μέρος σε αρχιερατικό συλλείτουργο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δεσκάτης.

 -------------------------------------------------------------------

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Διάβας.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό (παρεκκλήσιο) Αγίου Αντωνίου Καλαμπάκας.

Το απόγευμα θα κηρύξει τον θείο λόγο κατά την διάρκεια του Εσπερινού στον εορτάζοντα Ιερό Ναό (παρεκκλήσιο) Αγίου Αθανασίου Καλαμπάκας.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το πρωί, τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τρυγόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.