Τελευταίες Ειδήσεις

Βιασμός 15χρονου: «Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι»


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον. Αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι που κατηγορούνται για τον κατά συρροή βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον διατηρούσαν προφίλ στα social media, όπου πόζαραν με τσιγάρα κάνναβης, ακόμη και με όπλα, προσπαθώντας να χτίσουν το προφίλ της σκληρής συμμορίας. Μάλιστα όλοι τους ήταν λάτρεις της τραπ μουσικής, σύμφωνα με το Mega, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες, σκόπευαν να κάνουν τραγούδι με στίχους που θα ανέφεραν τον βιασμό και θα χρησιμοποιούσαν υλικό από τα βίντεο των σεξουαλικών επιθέσεων.



Μάλιστα, όλοι οι ανήλικοι που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση ομαδικού βιασμού ισχυρίζονται ότι όλο αυτό ήταν ένα παιχνίδι και η κατάσταση ξέφυγε. «Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι. Άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας πάνω από τα ρούχα, αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε. Εγώ δεν πόνεσα στην αρχή τον (…), αλλά ένα άλλο παιδί έσπρωξε και τον πόνεσε. Μου έχει συμβεί και σε μένα. Έχω μετανιώσει και ζητάω συγγνώμη», ανέφερε ο 16χρονος κατηγορούμενος σύμφωνα με το Mega. 


Τα ίδια ισχυρίζεται και 15χρονος κατηγορούμενος, ότι δηλαδή ήταν ένα παιδικό παιχνίδι. Ακόμη, στην κατάθεσή του συμπλήρωσε πως βρισκόταν μπροστά σε ένα μόνο περιστατικό: «Είναι πολύ καλός μου φίλος. Ήταν ένα παιχνίδι αυτό που κάναμε. Αυτό με το μαξιλάρι δεν το έκανα εγώ. Αυτό με το παιδί δεν περίμενα ποτέ ότι θα καταλήξει έτσι. Λυπάμαι πολύ. Ημουν παρών σε ένα περιστατικό, όχι σε όλα».



 

«Φώναζα και μου έβαζαν μαξιλάρι στο στόμα για να μην ακούγομαι»


Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 15χρονος, ο οποίος έπεσε θύμα βιασμού από συμμαθητές του στο Ίλιον, ο οποίος παρά το σοκ που υπέστη βρήκε το κουράγιο και περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα υπέστη. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του Star το παιδί φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όλο αυτό το διάστημα, οι οκτώ βασανιστές του, φέρονται να τον βίασαν έξι με επτά φορές, ενώ κάποιες από αυτές χρησιμοποίησαν ένα σκουπόξυλο. 


Κατέγραψαν μάλιστα όλη τη φρίκη σε βίντεο, στο οποίο φαίνονται τρία άτομα. Το ένα έχει πιάσει τον 15χρονο από το κεφάλι και γελάει. Σύμφωνα με το αγόρι τον πιέζει και τον κρατάει για να μη φύγει. Το άλλο άτομο του κρατάει τα πόδια και ο τρίτος τον βιάζει με το σκουπόξυλο. 



 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των οκτώ φέρεται να ανάγκαζε τον 15χρονο να υπομένει όλα αυτά χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, είτε ασκώντας του bullying, είτε εκβιάζοντάς τον ότι θα διαρρεύσουν τα βίντεο του βιασμού του. Το θύμα φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κάθε φορά αντιστεκόταν, αλλά ήταν μάταιο. 


«Φώναζα κι όταν φώναζα μου βάζανε ένα μαξιλάρι στη μούρη ώστε να μην ακουστώ. Τους έλεγα δε θέλω και με κρατάγανε... Mε πήγαιναν εκεί πέρα σηκωτό... στους καναπέδες στο σαλόνι ή στο κρεβάτι», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 15χρονος. 



 

«Όταν μου το έλεγαν αυτό ήξερα ότι θα αρχίσει ο βιασμός»


Παράλληλα, το ανήλικο αγόρι περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα φρικιαστικά βίωσε στο εγκαταλελειμμένο σπίτι ενώ αναφέρθηκε και στα τέσσερα κορίτσια που ήταν μπροστά την ώρα του βιασμού.


«Μου έλεγαν: ''Πολύ κάθεσαι, πολύ κάθεσαι''. Όταν το έλεγαν αυτό σήμαινε ότι θα άρχιζαν να το κάνουν (σ.σ.: βιασμό). Φώναζα και τους έλεγα: σταματήστε, σταματήστε. Τους έλεγα ότι πονάω. Δεν άκουγαν», φέρεται να είπε ο 15χρονος σύμφωνα με το Mega.


«Ένας από αυτούς με κράταγε στο κεφάλι, κεφαλοκλείδωμα με είχε πιάσει και δεν μπορούσα να ανασάνω. Με πίεζε εδώ στο διάφραγμα και δεν μπορούσα να ανασάνω. Του το έλεγα ότι δεν μπορώ να πάρω ανάσα: “άφησέ με, δεν μπορώ, δεν μπορώ”, αλλά συνέχιζε. Όλο αυτό άλλες φορές κρατούσε λίγο, άλλες φορές κρατούσε πολύ. Σταματούσε μόνο όταν το αποφάσιζαν εκείνοι, ό,τι κι αν έλεγα εγώ», κατέθεσε στις Αρχές ο 15χρονος.


«Θες και εσύ;», είχαν ρωτήσει ένα από τα κορίτσια


«''Θες κι εσύ;'', ήταν η ερώτηση που είχαν κάνει οι κατηγορούμενοι σε ένα από τα κορίτσια»  φέρεται να είπε ο 15χρονος στις Αρχές, σημειώνοντας δε ότι υπήρχαν και άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στους βιασμούς.


«Υπήρχαν κι άλλα παιδιά που ήταν μπροστά στο βιασμό, αλλά δεν έχουν συμμετάσχει. Είναι 4 κορίτσια. Η (…) είναι 14 χρονών και άλλες δύο είναι 15 χρονών. Για την 4η δεν ξέρω. Αυτά τα κορίτσια δεν τα είχαν ενοχλήσει ποτέ τα αγόρια. Όμως θυμάμαι μια φορά, που μου είπε ένα από τα κορίτσια, ότι όταν συνέβαινε αυτό σε μένα, τα αγόρια την ρώτησαν αν θέλει και αυτή. “Θες κι εσύ;”, της είπανε. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό, γιατί δεν τους είπε κάτι για να ενοχληθούν», είπε ο 15χρονος.


Υπενθυμίζεται ότι συνολικά για την υπόθεση συνελήφθησαν έξι άτομα, ενώ έχουν προφυλακιστεί πέντε. Την παραμονή των Χριστουγέννων προφυλακίστηκαν τρεις από τους τέσσερις ανήλικους που κλήθηκαν να απολογηθούν για την ίδια υπόθεση, ενώ ο τέταρτος ανήλικος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω ηλικίας, καθώς για λίγες μέρες δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του. Στον ανήλικο επιβλήθηκαν οι όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της εμφάνισης στο ΑΤ της περιοχής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.