Τελευταίες Ειδήσεις

Νέα επένδυση cloud της Gοogle: Πάνω από 2 δισ. ευρώ στην Ελλάδα


Μια τεράστια επένδυση από τον αμερικάνικο κολοσσό Google, ύψος 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέχρι το 2030, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Με την επένδυση αυτή αναμένεται να δημιουργηθούν 20 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.



Η Google επενδύει στην Ελλαδα! Προχωράει στην ανάπτυξη του περιφερειακού κόμβου παροχής υπηρεσιών cloud, εισφέροντας μακροπρόθεσμα στο ΑΕΠ της χώρας και δημιουργώντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.


Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Goοgle έμεινε στη Ελλάδα μας σε δύσκολες στιγμές και ενίσχυσε την παρουσία της συμβάλλοντας στην ανοδική τροχιά της χώρας.


«Η ψηφιακή εξέλιξη μπορεί να γίνει ένα πραγματικό εφαλτήριο προόδου για τη χώρα μας είναι οδηγός για το αύριο το οποίο είναι ήδη εδώ….. Δεν έχω κρύψει από την στιγμή που ο ελληνικός λαός μας ανέθεσε τη διακυβέρνηση το όραμά μου για ένα ψηφιακό άλμα», δήλωσε ο πρωθυπουργός.


Στην παρουσίαση προβλήθηκαν βίντεο για τη βιώσιμη ανάπτυξη στην Ελλάδα για τον τουρισμό, τις νεοφυείς επιχειρήσεις, το λιανεμπόριο, την εκπαίδευση και την εύρεση εργασίας


Στο εξής η Ελλάδα θα είναι μία από τις λιγοστές χώρες παγκοσμίως, όπου θα έχουν τοπική παρουσία με υποδομές οι τρεις μεγαλύτερες πολυεθνικές παροχής υπηρεσιών cloud.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.