Τελευταίες Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απονομής των υποτροφιών

Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση απονομής υποτροφιών του «Προγράμματος Υποτροφιών Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Σπουδών» της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και του Πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας της Ουάσιγκτον, το οποίο τελούσε υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τις υποτροφίες απένειμε στους επιτυχόντες η Πρόεδρος της KDK, κα. Κατερίνα Δημουλά-Μέρριαμ, ευχόμενη σε όλους καλή σταδιοδρομία. Συνολικά απονεμήθηκαν πέντε (5) υποτροφίες πλήρους φοίτησης, δυο (2) προπτυχιακών σπουδών στα επιστημονικά πεδία της Πληροφορικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και τρείς (3) μεταπτυχιακών σπουδών στα αντίστοιχα πεδία της Πληροφορικής και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο πεδίο της Κυβερνοασφάλειας.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της KDK κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού κ. Ιωάννης Μπουτίνας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μετεώρων κ. Νικόλαος Φωλίνας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Καθημερινότητας και Πρασίνου κ. Δημήτριος Κόττης,, καθώς και φίλοι και συνεργάτες της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας.

Συγχαίρουμε όλους τους υπότροφους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σπουδές τους!











 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.