Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση Δημάρχου με την Διευθύντρια της Μουσικής Σχολής του Δήμου Μετεώρων

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γιώργο Θώμο είχε η Διευθύντρια  της Μουσικής Σχολής Δήμου Μετεώρων κα Όλγα Κουτσαλιάρη  την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου .

Η κα Κουτσαλιάρη  αφού ευχαρίστησε και τους  δυο για τη βοήθειά τους και τη συμβολή τους αλλά και  για τη συχνή επικοινωνία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού,  τους ενημέρωσε με κάθε  λεπτομέρεια για την αποστολή της Μουσικής Σχολής στο Schirgiswalden της Γερμανίας.

Αφού ανέλυσε  το πρόγραμμα- συνεργασία  με το Christlicher  Schulverein Sch, περιέγραψε τις  εμφανίσεις στο Κοινοβούλιο της Δρέσδης , τη συμμετοχή στο Oberlant Musikfest  που πραγματοποιήθηκε στο Körsehalle Kirschau στις  3 Σεπτεμβρίου 22 , το διαγωνισμό goulas, όλες τις δράσεις που έγιναν καθώς και τον τρόπο με τον οποίο εκπροσώπησε  η Ελληνική αποστολή τον τόπο μας.

Ο Δήμαρχος δηλώνοντας  υπερήφανος για την αποστολή ,συνεχάρη τη Διευθύντρια για την επιτυχημένη οργάνωση του ταξιδιού και   διαβεβαίωσε πως,  τόσο ο ίδιος όσο και η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα δίπλα στη Μουσική Σχολή και τις δράσεις της.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.