Τελευταίες Ειδήσεις

Επίσκεψη Χρ. Σιμορέλη στα Ελληνικά ΓαλακτοκομείαΣτο πλαίσιο επισκέψεων στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι του νομού μας, πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη στην έδρα του γνωστού ομίλου  των αδερφών Σαράντη  «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.».

Κατά την συνάντηση έγινε ενημέρωση από πλευράς της διοίκησης για θέματα που αφορούν τους στόχους της εταιρείας και την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της, τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, τις επενδύσεις στην έρευνα και την ανάπτυξη όπως και την ισχυροποίηση των προϊόντων της αποκτηθείσας ιστορικής βιομηχανίας αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑΣ με σημαντική συμβολή στην τοπική οικονομία.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας με τη διοίκηση τέθηκαν θέματα σχετικά τις πολιτικές που στηρίζουν τον τομέα της ελληνικής πρωτογενούς παραγωγής γάλακτος και την στήριξη της κτηνοτροφίας και της οικονομίας, την πράσινη διαχείριση των βιομηχανικών εκροών, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις επενδύσεις του ομίλου στο ανθρώπινο δυναμικό και στον τομέα της τεχνικής εξειδίκευσης και εκπαίδευσης.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.