Τελευταίες Ειδήσεις

Συμπόρευση Αβραμόπουλου-Μπουτίνα με την Κατερίνα Απόδιακου στο ψηφοδέλτιο της "ΔΥΝΑΜΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ"


Ξεκαθαρίζει το τοπίο των δημοτικών εκλογών, στην Καλαμπάκα. Σε σχεδόν όλα τα επίπεδα, 15 μήνες πριν τις εκλογές.

Ήδη έχουν γίνει ανακοινώσεις δημοτικών παρατάξεων, που προτίθενται να διεκδικήσουν τον δήμο, πλην όμως αυτές ουδόλως ξεκαθάρισαν τα πράγματα, εκτός από τον Λευτέρη Αβραμόπουλου

Όπως γίνεται γνωστό από το βίντεο, ο Γιάννης Μπουτίνας στηρίζει τον Λευτέρη Αβραμόπουλο στις Δημοτικές Εκλογές του 2023, ο κ. Μπουτίνας θα είναι εκ νέου υποψήφιος για Περιφερειακός Σύμβουλος με τον κ. Αγοραστό και φυσικά έχοντας την στήριξη του κ. Αβραμόπουλου, ενώ με τον συνδυασμό της Δύναμης Ευθύνης θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η σύζυγος του κ. Μπουτίνα, Κατερίνα Απόδιακου.

Δείτε το βίντεο:
Download link:

https://mega.nz/file/FFVBDbBC#KQgk0cOZaz93_4jj6PZiGHFCVUpQHjSX6m02ingdrgw

 

 Η σύζυγος του Γιάννη Μπουτίνα, Ιατρός Πνευμονολόγος, Κατερίνα Απόδιακου θα πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Οι δηλώσεις των δυο πολίτικών ανδρών για την συμπόρευσή τους:
Λευτέρης Αβραμόπουλος: «Ο ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, η ανάγκη μας να προσφέρουμε διαρκώς στον τόπο, είναι για μας η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ κάθε πρωτοβουλίας, κάθε δράσης, κάθε πολιτικής μας απόφασης.

ΔΥΝΑΜΗ μας είναι ότι μπορούμε και ΕΝΩΝΟΥΜΕ.

ΕΥΘΥΝΗ μας είναι το ΚΑΛΟ του τόπου. 

Με αυτό το σκεπτικό συναντηθήκαμε. ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ και ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΙΝΑ για μία ειλικρινή, δημιουργική και με πολλαπλασιαστικά οφέλη ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για τον τόπο.

Σήμερα ΕΝΩΝΟΥΜΕ τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ μας, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ τις ΕΥΘΥΝΕΣ μας και συμφωνούμε ότι η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» είναι η δημοτική παράταξη της ΝΙΚΗΣ που έρχεται. 

Η παράταξη που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο για να προσφέρει μέσα από τη σύνθεση και συνένωση δυνάμεων. Μέσα από τις συνεργασίες που βασίζονται στην ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ και ωφελούν τον τόπο και τους πολίτες μας.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» είναι η παράταξη που ΕΓΓΥΑΤΑΙ την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΠΡΟΟΔΟ των πολιτών στο Δήμο Μετεώρων.»

Γιάννης Μπουτίνας: «Η επόμενη μέρα για το Δήμο Μετεώρων θα είναι πολύ δύσκολη. Θα χρειαστούν ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ για να πάρει ο Δήμος Μετεώρων την ΥΠΕΡΑΞΙΑ που του αρμόζει.

Αφήνω στην άκρη προσωπικές φιλοδοξίες. Θέτω την υποψηφιότητά μου στη διάθεσή του Κώστα Αγοραστού για την περιφέρεια Θεσσαλίας, και ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ δυνάμεις ΣΤΗΡΙΖΩ έμπρακτα και ουσιαστικά την ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ του ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ.»

Λευτέρης Αβραμόπουλος: «Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟΔΙΑΚΟΥ στο συνδυασμό μας και της εύχομαι καλή επιτυχία.

Φίλε Γιάννη, σε ευχαριστώ για τη στήριξη και για την εμπιστοσύνη.»

Γιάννης Μπουτίνας: «ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ»

Λευτέρης Αβραμόπουλος: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΜΕΤΕΩΡΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.