Τελευταίες Ειδήσεις

Πτώση και τραυματισμός 7χρονου στο συντριβάνι της Θεόπετρας


Εχθές το βράδυ ένα αγοράκι 7 ετών μεταφέρθηκε στο ΓΝ Τρίκαλων μετά από πτώση στο εγκαταλελειμμένο συντριβάνι της πλατείας Θεόπετρας.

Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών ο μικρός έφυγε για το σπίτι του με ένα ράγισμα στον αριστερό αγκώνα.

Είναι η δεύτερη φορά που το ίδιο παιδάκι πέφτει στο συντριβάνι καθώς πριν δύο χρόνια συνέβη ξανά το ίδιο με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Δεν είμαστε οι πρώτοι γονείς που ζουν αυτή την κατάσταση στη Θεόπετρα με τα συντριβάνια. Κάθε καλοκαίρι κάποιο παιδάκι θα πέσει μέσα και οι γονείς τρέχουμε να προλάβουμε τα χειρότερα.

Έχουμε απευθυνθεί με υπόμνημα αρκετοί γονείς στην προηγούμενη αλλά και την σημερινή δημοτική αρχή ζητώντας να βρεθεί μια λύση ώστε να μπορούν τα παιδιά μας να παίζουν με ασφάλεια χωρίς να κινδυνεύουν! Η απάντηση από όλους ήταν ότι δεν μπορούν να το κλείσουν και πως υπεύθυνες είναι οι μανάδες και να προσέχουν αυτές τα παιδιά τους!

Έχει μπει το θέμα και στο τοπικό συμβούλιο το οποίο δεν πήρε καμία απόφαση καθώς δεν είχε ομοφωνία αφού οι μισοί συμφωνούσαν να κλείσει και να γίνει παρτέρι όπως στην Καλαμπάκα και οι υπόλοιποι ήθελαν να μπει σε λειτουργία, όπου φυσικά δεν έγινε τίποτα από τα δύο.

Με ποιον τρόπο θα μπορούσε να γίνει ασφαλέστερη η πλατεία για τα παιδιά (παρτέρι κάγκελα πλεξιγκλάς)είναιθέμα και υποχρέωση των αρχών να το βρουν και να τοκάνουν.

Ωραίες οι φιέστες οι συναυλίες τα θέατρα και τα πανηγύρια, δώστε τα χρήματα όμως και σε πράγματα πιο σημαντικά πριν καρφωθεί κανένα σίδερο στο κεφάλι κάποιου 5χρονου!

Πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια και ειδικά όταν μιλάμε για παιδιά και αυτό πρέπει να το καταλαβαίνουμε όλοι!

Αν μας το επέτρεπε η οικονομική μας κατάσταση θα κάναμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου μήπως και κάτι αλλάξει,δυστυχώς όμως το εισόδημα μας είναι πετσοκομμενο από λογαριασμούς και βενζίνες και δεν φτάνει!

Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε όμως ήταν να το δώσουμε στη δημοσιότητα και αυτό πιστέψτε με είναι πολύ λίγο για έναν γονιό!

Οι γονείς του 7 χρόνου Φώτη

Πανάγου Δήμητρα Χούτος Αποστόλης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.