Τελευταίες Ειδήσεις

Αποκλιμάκωση ήταν και... πάει: Επιστροφή από τις διακοπές με νέα αύξηση τιμών στα καύσιμα


Η αύξηση των διεθνών τιμών του πετρελαίου παρασύρει τις τιμές των καυσίμων που τραβούν ξανά την... ανηφόρα αν και τις τελευταίες ημέρες παρουσίαζαν ελαφρά αποκλιμάκωση.

Η ελαφρά αποκλιμάκωση που παρουσίαζαν τις προηγούμενες μέρες οι τιμές των καυσίμων στα πρατήρια στην Ελλάδα, φαίνεται πως ήταν πρόσκαιρη και πως η επιστροφή των εκδρομέων στην Αθήνα θα συνδυαστεί με νέα αύξηση των τιμών. 


Έτσι την επόμενη εβδομάδα η τιμή της αμόλυβδης αναμένεται να κινηθεί μεταξύ 2,10 έως 2,15 ευρώ το λίτρο από τα 2 ευρώ που κινείται σήμερα. 


Αντίστοιχη αύξηση όμως αναμένεται και στο diesel κίνησης που τις τελευταίες μέρες κινούνταν στην περιοχή του 1,7 το λίτρο, ενώ σε κάποιες περιοχές είχε πέσε και κάτω από αυτό. Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να σημάνει σημαντική αύξηση που θα το κάνει να «αγγίξει» και πάλι το 1,9 ευρώ το λίτρο.  


Οι πολίτες που επιστρέφουν από τις διακοπές τους στα αστικά κέντρα και τις δουλειές τους - έχοντας ξοδέψει κατά κύριο λόγο - και το Fuel Pass 2, θα πρέπει να βάλουν και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη για να γεμίσουν το ντεπόζιτό τους. 


Η τιμή του Brent στις διεθνείς αγορές πλησίασε χθες τα 102 δολάρια το βαρέλι, 10 δολάρια πιο ακριβά απ' ό,τι ήταν λίγες ημέρες πριν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.