Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Ακατάσχετο και ασυμψήφιστο το ποσό της Επιστροφής του ΕΦΚ του πετρελαίου για τη γεωργία


Με τροπολογία που κατατέθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών και όπως συγκεκριμένα περιέγραψε από το Βήμα της Βουλής, ο αρμόδιος Υφυπουργός για τη φορολογική πολιτική της Κυβέρνησης, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, το ποσό της επιστροφής του ΕΦΚ του πετρελαίου εσωτερικής καύσης (DIESEL) που χρησιμοποιείται αποκλειστικά στη γεωργία, θα είναι ανεκχώρητο και ακατάσχετο. 


Ο Τρικαλινός Βουλευτής, Θανάσης Λιούτας, υπογράμμισε στο περιθώριο της Βουλής, μετά την ανακοίνωση του κ. Βεσυρόπουλου, ότι η τροπολογία αυτή αποτελεί μια βασική πολιτική στήριξης, η οποία συμπληρώνει και ακολουθείται από ένα ευρύτατο πλαίσιο στήριξης, για τη γεωργία και την κτηνοτροφία μας.


Επιπρόσθετα με το παραπάνω, ο Θανάσης Λιούτας υπογράμμισε επίσης ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης στήριξης της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, προς τον πρωτογενή τομέα, και η απόφαση για πληρωμή του αγροτικού πετρελαίου μέσα στον Αύγουστο είναι εξαιρετικά σημαντική για να δοθεί μια πρόσθετη ανάσα στους παραγωγούς μας. «Τις επόμενες ημέρες, συμπλήρωσε ο κ. Λιούτας, θα ανοίξει και η πλατφόρμα για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες για να τους επιστραφεί ο ΕΦΚ του αγροτικού πετρελαίου».


Παράλληλα, ο Τρικαλινός Βουλευτής βρίσκεται πάντοτε σε ανοικτή επικοινωνία και συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιο Γεωργαντά, και αναφορικά με το ζήτημα της επόμενης πρόσθετης στήριξης, η οποία θα δοθεί στους κτηνοτρόφους μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.