Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο για τον απογευματινό καφέ της ενορίας Διάβας.


Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022, στο κέντρο ‘’Πλατάνια’’ στην Διάβα Καλαμπάκας, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος απογευματινός καφές της Ερανικής επιτροπής του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος & Τριών Νεομαρτύρων Διάβας. Σκοπός της συνάντησης αυτής είναι η στήριξη των έργων αποπεράτωσης του δεύτερου ναού στην Διάβα, ενός καλαίσθητου ναού που εγκαινιάσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεόκλητο την Ε’ Κυριακή Νηστειών, 10 Απριλίου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τους ενορίτες της Διάβας, αλλά και προς όλους όσους ομόρφυναν με τα πρόσωπά τους την βραδιά αυτή, στους εκατό και πλέον συνανθρώπους μας που παρευρέθησαν, στηρίζοντας το έργο της ερανικής επιτροπής. Ευχαριστούμε, επίσης, τα τοπικά Μ.Μ.Ε., τόσο τον έντυπο, όσο και τον διαδικτυακό τύπο που με τα δελτία τύπου στηρίζουν το έργο αυτό συνεχώς. Ευχαριστούμε τον κ. Γεώργιο και Αθανάσιο Γιαννάκο (κέντρο ‘’Πλατάνια’’) που αφιλοκερδώς μας παραχώρησαν τον εξωτερικό και ονειρικό χώρο για τον απογευματινό καφέ.

Ευχαριστούμε τις κυρίες της Ερανικής επιτροπής που ετοίμασαν τα γλυκά του απογευματινού, τον αγαπητό φίλο Κώστα Τζιωρτζιώτη, ιδιοκτήτη της επιχείρησης ΒΙΟΛΑΝΤΑ που προσέφερε περίπου 240 γλυκίσματα - κουλουράκια, την Μαρία Βλαχογιάννη που προσέφερε τα παγωτίνια, την κα. Ευδοκία Κόρου για την προσφορά των δώρων καλωσορίσματος. Ευχαριστίες και προς τον κ. Βαγγέλη Τζιοβάρα που στέκεται πάντοτε χρήσιμος και στηρίζει τις εκδηλώσεις μέσα από την ρύθμιση του ήχου.

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μετεώρων κ. Θοδωρής Αλέκος, η Δημοτική Σύμβουλος της Μείζονος Αντιπολίτευσης κα. Μαρία Φροσυνάκη, εκπροσωπώντας τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Διάβας κ. Φώτης Αλέκος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Διάβας (ΜΕΕΣ) κα. Ευθυμία Παπαγεωργίου - Τσιαντή, η Βουλευτής της Ν.Δ. κα. Κατερίνα Παπακώστα, η πολιτευτής της Ν.Δ. κα. Χαρά Ξάνθη και η πρ. Πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Μετεώρων κα. Μαρία Σιουπέρη.

Είναι όμορφες οι στιγμές κάθε συνάντησής μας και ιδιαίτερα όταν αυτές οι στιγμές μας ενώνουν γύρω από έναν ευλογημένο σκοπό, αυτόν της αποπεράτωσης των εργασιών στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος και Τριών Νεομαρτύρων Διάβας. Οι Άγιοι να σας ενισχύουν στα βήματα της ζωής σας και ο Θεός να σας ευλογεί. Σας ευχαριστούμε πολύ και για όλα.

 

Εκτιμώντας τις προσπάθειες σας,

Ο Πρόεδρος & τα Μέλη της Ερανικής Επιτροπής

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.