Τελευταίες Ειδήσεις

Το τραγούδι του Ασπροπάρη


Η Μουσική Σχολή Δήμου Μετεώρων συμμετέχοντας στην προσπάθεια για την προστασία του Ασπροπάρη ως απειλούμενου είδους, ενώνει τις δυνάμεις της με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία.

Εμπνευσμένοι από τον ένα και μοναδικό αρσενικό Ασπροπάρη που πετάει πάνω από τα Μετέωρα, μιλήσαμε στη γλώσσα που γνωρίζουμε καλύτερα, τη γλώσσα της Μουσικής και δημιουργήσαμε το τραγούδι του Ασπροπάρη!

Πρόκειται για μια παραγωγή που έγινε εξ ολοκλήρου από τα τμήματα της Μουσικής Σχολής Δήμου Μετεώρων – στίχοι, μουσική, ενορχήστρωση, εκτέλεση, και ηχογραφήθηκε στο studio της Σχολής μας από το τμήμα ηχοληψίας και παραγωγής ήχου.

Θέλοντας να συμβάλλουμε κι εμείς στην προσπάθεια που γίνεται τόσο για τον Ασπροπάρη όσο και για κάθε απειλούμενο είδος, παραχωρούμε στην Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού προκειμένου να το χρησιμοποιεί σε όλες τις εκδηλώσεις – δράσεις της ενισχύοντας το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ: Κώστας Δριτσέλης

ΣΤΙΧΟΙ: Όλγα Κουτσαλιάρη

ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ: Κώστας Δριτσέλης - Όλγα Κουτσαλιάρη

ΤΡΑΓΟΥΔΙ:  Μαράικε Ζάρα

ΦΩΝΗΤΙΚΑ: Μαρία Πρεμέτη – Πόπη Ζιώγα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 

Φλάουτο – Αλεξανδρή Χριστίνα

Βιολί – Μπέλλος Δημήτρης

Βιολοντσέλο - Νικολαϊδης Νίκος

Κιθάρα – Δριτσέλης Κώστας

Κοντραμπάσο  – Λάμπας Κώστας

Ντραμς – Μαυραντζάς Θωμάς

Κρουστά – Καβούλης Μιχάλης

ΠΑΡΑΓΩΓΗ/ΜΙΞΗ ΗΧΟΥ:  Αδάμος Γιώργος

 

Ελάτε μαζί μας πάνω στις φτερούγες του Ασπροπάρη να τραγουδάμε, να  κάνουμε σουλάτσο στα σύννεφα με την ελπίδα να λείψει ο κίνδυνος για κάθε απειλούμενο είδος πάνω στη γη.

 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

και Πολιτισμού

Θώμος Γεώργιος




Η Διευθύντρια

Κουτσαλιάρη Όλγα




Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Πολιτισμού

Με ιδιαίτερη χαρά αγκαλιάσαμε το νέο δημιούργημα της Μουσικής Σχολής Δήμου Μετεώρων, το τραγούδι του Ασπροπάρη που γράφτηκε για να ενισχύσει την καμπάνια της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας για την προστασία του Ασπροπάρη αλλά και κάθε απειλούμενου είδους.

Συγχαίρω όλους τους συντελεστές, καθηγητές και μαθητές της Μουσικής Σχολής μας, για το υπέροχο αποτέλεσμα αλλά και γιατί απέδειξαν ότι η τέχνη μπορεί να  ευαισθητοποιήσει για θέματα που όλους μας αφορούν.

Τέτοιες προσπάθειες μας γεμίζουν υπερηφάνεια και ελπίδα για το μέλλον.

Εμείς, ως Δήμος θα είμαστε πάντα αρωγοί στο έργο σας!

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

και Πολιτισμού

Θώμος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.