Τελευταίες Ειδήσεις

Το Μήνυμα του Θανάση Λιούτα για τις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις στις υποψήφιες και στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, των Γενικών και των Εσπερινών Λυκείων


Για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα στις υποψήφιες και στους υποψηφίους, των ΕΠΑΛ , των Γενικών και των Εσπερινών Λυκείων μας, καλή επιτυχία.

 

Γνωρίζουμε όλοι, ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν το αποκορύφωμα μιας επίμονης και πολύ σημαντικής προσπάθειας.

 

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν διαχρονικά για εμάς στην πατρίδα μας, ένα μεγάλο ορόσημο στις ζωές των μαθητών και των οικογενειών τους. Αντανακλούν τη μεγάλη προσπάθεια.

 

Είναι μια προσπάθεια, η οποία στηρίζεται και ένας αγώνας, ο οποίος δίνεται από τη δυναμική τριάδα, των υποψηφίων, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών των μαθητών μας!

 

Όλοι μαζί, με στόχευση, αντοχές και πολλές θυσίες, παίρνουν μέρος στον αγώνα της προετοιμασίας. Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια.

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στις υποψήφιες και στους υποψηφίους για τη στόχευση, για τη μεγάλη δύναμη, για την κρίση και τα όνειρά τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς μας για το αξιέπαινο και μεγάλο τους έργο μέσα στα σχολεία της πατρίδας μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους γονείς και στις οικογένειες για τις μεγάλες θυσίες. Για το γεγονός ότι είναι δίπλα στα παιδιά και αγωνίζονται μαζί.

 

 

Καλή επιτυχία από την καρδιά μου σε όλους!

 

Με ψυχραιμία, με θάρρος, με καθαρό μυαλό και συγκέντρωση, παιδιά θα τα καταφέρετε μια χαρά! Ο κύκλος του σχολείου κλείνει. Σας περιμένει το μέλλον σας. Αδράξτε το!

 

Θανάσης Λιούτας

Βουλευτής Ν. Τρικάλων ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.