Τελευταίες Ειδήσεις

Eθελοντική δράση από την «Δύναμη Ευθύνης»

 




Επιτυχής ήταν η εθελοντική δράση του συνδυασμού "Δύναμη Ευθύνης" στο Δήμο Μετεώρων καθώς εθελοντές με επικεφαλής τον Λευτέρτη Αβραμόπουλο έπιασαν δουλειά για να καθαρίσουν πινακίδες αλλά και τις εισόδους της πόλης της Καλαμπάκας.

"Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου το πρωί και ομάδες εθελοντών ξεκίνησαν με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Ρήγα Φεραίου για να καθαρίσουν τις εισόδους της πόλης, να αποκαλύψουν τις πινακίδες που χάνονται πίσω από πλούσια βλάστηση, και να αναδείξουν τα μονοπάτια των Μετεώρων, τα οποία αδυνατούν να βρουν οι επισκέπτες όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού.


Την ώρα που ο κόσμος γύρω μας αλλάζει, γειτονικές μας πόλεις αναπτύσσονται και εξελίσσονται περνώντας σε μια νέα εποχή, η «Δύναμη Ευθύνης» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο, αναλαμβάνει σημαντικές πρωτοβουλίες.


Αυτή είναι η πρώτη μας εθελοντική δράση του συνδυασμού προς αυτή τη κατεύθυνση και όπως μας ανέφερε ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος θα ακολουθήσουν δεκάδες άλλες μέσα στο επόμενο διάστημα. Διότι, όπως λέει, «τίποτα δε μας χαρίζεται και ήρθε αλήθεια η ώρα να πάρουμε το μέλλον στα χέρια μας» και κατέληξε: «Ενώνουμε δυνάμεις, ενεργοποιούμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας για να κάνουμε την Καλαμπάκα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη. Παίρνουμε τις τύχες, το μέλλον στα χέρια μας".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.