Τελευταίες Ειδήσεις

« Η ΙΡΑ έπαιξε μπάλα για την Κιβωτό του Κόσμου »

  


Ασταμάτητη είναι τελευταία η δράση των αθλητικών ομάδων της ΙΡΑ Καρδίτσας. Πάντα με όχημα την εθελοντική, κοινωνική προσφορά και το σύνθημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, «Υπηρετώ δια της Φιλίας», συμμετέχει σε σημαντικές εκδηλώσεις που αναδεικνύουν το χαρακτήρα της ΙΡΑ και των αστυνομικών – μελών της.

           Μια από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκδηλώσεις στην ιστορία της Ένωσης, έλαβε χώρα στο πανέμορφο Ναύπλιο το διήμερο 3-4 Μαΐου. Στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας διοργανώθηκε το πρώτο Παμπελοποννησιακό Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου ΙΡΑ, με τη συμμετοχή των επτά τοπικών διοικήσεων της Πελοποννήσου και της τοπικής διοίκησης Καρδίτσας. Μέσα από την διαρκή επικοινωνία των οκτώ τοπικών διοικήσεων και την καλή τους συνεργασία, η καλή ιδέα έφτασε να γίνει πράξη, με αποτέλεσμα περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, μέλη της ΙΡΑ, να βρεθούν στο Στάδιο Ναυπλίου, όπου ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο και ενώθηκαν για έναν καλό σκοπό: για την Κιβωτό του Κόσμου!

           Τα γκολ στις εστίες; έπεσαν «βροχή», όμως το σπουδαιότερο από αυτά ήταν η επίτευξη του στόχου: με την υποστήριξη φορέων, κυρίως της Αργολίδας, του εθνικού μας τμήματος, αλλά και των μελών & φίλων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που παραδόθηκε στον εκπρόσωπο της Κιβωτού του Κόσμου, με την ευχή να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τα περισσότερα από πεντακόσια παιδιά που φιλοξενεί ο Οργανισμός.

           Για την ιστορία, το τρόπαιο αυτού του πρώτου Παμπελοποννησιακού τουρνουά κατέκτησε η ομάδα της Αχαΐας, νικώντας στον τελικό την ομάδα της Αργολίδας. Κοινή θέληση όλων των ομάδων είναι το τουρνουά να καταστεί θεσμός, οπότε το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά σε κάποια άλλη γωνιά της υπέροχης Πελοποννήσου.

 

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.