Τελευταίες Ειδήσεις

Τα εκλογικα!!! Ουδείς άτρωτοςTο τεχνητό χάος, η συκοφαντία, και η κουτοπονηριά, όντως μπορεί να είναι σκάλα, αλλά σκάλα προς τα πού;  Γιατί έτσι και γλιστρήσεις…

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιβιώνουν με τη δολοπλοκία, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την πονηριά, και τα οφέλη του χάους που δημιουργούν.
Ο λαός μας σοφά λέει όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρά καλάθια. Πολύ σύνηθες το φαινόμενο, αυτοί που απλόχερα κολακεύουν, παράλληλα απλόχερα να «θάβουν» κιόλας.
Ναι, όσοι παίζουν παιχνίδια σκοτεινά επιβιώνουν για καιρό συνήθως, γιατί ελίσσονται σαν τα φίδια, αλλά όχι για πάντα. Γιατί ενδιάμεσα έχουν βλάψει πολλούς, άρα έχουν συσσωρεύσει εχθρούς και δεν έχουν φίλους. Επίσης πλέον έχουν γίνει προβλέψιμοι. Ξέρεις ότι δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό και ότι θα κάνουν τα πάντα για την πάρτη τους, θα γίνουν και προδότες. 
Ο Θουκυδίδης, πολλούς αιώνες νωρίτερα, θέλοντας να δείξει τι είναι προδότης έγραψε «Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει».
Ουδείς άτρωτος όμως. 
Άρα αν επιλέγεις ακόμα να τους εμπιστεύεσαι, κάτι πρέπει να λύσεις εσύ μέσα σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.