Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα




Το 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας στα πλαίσια προγράμματος Erasmus+ που υλοποιεί με θέμα «Εnergy for Europe”, υποδέχτηκε στις 17 Μαΐου 2022 έως και τις 22 Μαΐου τους εταίρους του από την Γερμανία(Solingen), την Ολλανδία(Gouda) και την Βουλγαρία(Varna).

Προσπαθήσαμε σε αυτό το διάστημα να τους δώσουμε μια μικρή γεύση από την χώρα μας, την κουλτούρα μας, την πόλη μας και τους ανθρώπους της. Μία από τις δραστηριότητές μας ήταν να επισκεφθούμε το Δημαρχείο της πόλης μας. Μας υποδέχθηκαν θερμά ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Παιδείας και Κοινωνικής μέριμνας κ. Γεώργιος Παπανικολάου και ο υπεύθυνος Τουρισμού κ. Σπυρίδων Νικολογιάννης.

Οι εταίροι μας ενημερώθηκαν για τα Σχολεία της περιοχής μας, τον αριθμό των μαθητών που φοιτούν σε αυτά, την έκταση του Δήμου μας, καθώς και για θέματα πολιτισμού και τουρισμού. Οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν ήταν άριστες.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο, τον αντιδήμαρχο κ. Γεώργιο Παπανικολάου και τον κ. Σπυρίδωνα Νικολογιάννη.

Ευχαριστούμε επίσης τον υπάλληλο του Δήμου κ. Τζουβάρα Ευάγγελο για την ηχητική εγκατάσταση που μας παραχώρησε στη διάρκεια των εκδηλώσεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αρμόζει και στις συναδέλφισσες κ. Τσίκαρη Κατερίνα και κ. Ντέλλα Μαριάννα για τον χρόνο που διέθεσαν και τον ζήλο που έδειξαν για την προετοιμασία της εκδήλωσης.

 

Η ομάδα Erasmus του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.